ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit, graphic tee και sneakers
 

Αδιέξοδο στον έρωτα: Αχαριστία ή timing;

Δεν μπορεί να καταλάβει γιατί συναντάμε τους σωστούς ανθρώπους τη λάθος στιγμή ή τους λάθος ανθρώπους τη σωστή στιγμή και αναρωτιέται γιατί δεν ευθυγραμμίζονται οι ζωές αλλιώτικα.

Έλενα Αποστόλου

Έλενα Αποστόλου

Κάπου είχε αφήσει ξεχασμένα τα συναισθήματά του. Τα έχωσε βαθιά μέσα του για να μην τον πονάνε οι αλήθειες. Του λάθους του. Μέχρι που την είδε. Την φευγαλέα της σκιά από το παράθυρο. Ξανακοίταξε. Δεν ήταν πουθενά. Ορκιζόταν ότι ήταν εκεί. Είχε νιώσει την καρδιά του να κτυπά δυνατά όπως και τότε. Πόσο υπέροχα έμοιαζαν όλα μαζί της.
Την έφερε στο μυαλό του. Μετανιώνει που κατάφερε να διώξει από κοντά του το σπάνιο και μοναδικό. Αυτό που γέμιζε το είναι του. Τα βάζει με τον εαυτό του, γιατί ήθελε περισσότερα. Περισσότερα από τι; Όταν τα έχεις όλα, θα έπρεπε να τα κρατήσεις σκέφτηκε. Τότε, είχε νιώσει «διψασμένος» ότι εκεί κάπου έξω υπήρχε κάτι που δεν ήξερε τι ήταν αλλά το ήθελε. Ένιωθε ότι υπάρχει, κάπου εκεί έξω, κάτι άλλο πέραν από αυτό που ζούσε μαζί της. Κάτι πιο δυνατό.

Και ήθελε να δοκιμάσει. Όσο και αν έψαξε, δεν το βρήκε ούτε πίσω από φωτεινά χαμόγελα ούτε πίσω από όμορφα πρόσωπα. Τον έλουσε ένα μείγμα μεταμέλειας και νοσταλγίας, για την παλιά του αγάπη. Ναι την αγάπησε, ο αχάριστος.

Αναρωτιέται αν έτσι έπρεπε να γίνει. Αν το τέλος το έφερε το πεπρωμένο. Ήταν το timing; Δεν μπορεί να καταλάβει γιατί συναντάμε τους σωστούς ανθρώπους τη λάθος στιγμή ή τους λάθος ανθρώπους τη σωστή στιγμή και αναρωτιέται γιατί δεν ευθυγραμμίζονται οι ζωές αλλιώτικα.

Δεν θέλει να καταλάβει το μάθημα πίσω από το πάθημα. Γιατί χάνουμε ανθρώπους που σήμαιναν τον κόσμο για εμάς. Αναρωτιέται αν χρειαζόμαστε αυτά τα μαθήματα για να μάθουμε πώς να εκτιμάμε καλύτερα τη ζωή ή τους ανθρώπους.
Θα έπρεπε, σκέφτεται, όταν βρεις τον σωστό άνθρωπο ή το άλλο σου μισό, να σου κτυπάει ένα καμπανάκι να τον κρατήσεις και να μην θέλεις να το διώξεις περιμένοντας πάντα κάτι καλύτερο...

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
timing  |  love  |  people  |  blog  |  άποψη  |  έρωτας  |  αγάπη  | 

Έλενα Αποστόλου: Τελευταία Ενημέρωση

Photo by K B on Unsplash

Στα όρια…

Όχι δεν έκανε λάθος που σταμάτησε να καταθέτει κάθε μέρα τον εαυτό της για να κρατήσει κάτι ...
Έλενα Αποστόλου
Αξίζεις…

Αξίζεις…

«Ένας άντρας που μπαινοβγαίνει όποτε θέλει, που κρατά εισιτήριο αλερετούρ στην καρδιά της»
Έλενα Αποστόλου
Photo by Tamara Bellis on Unsplash

Το λάθος της…

Επέλεξε κάποιον που απλά δεν ήθελε να νιώσει, να αγαπήσει, να δώσει. Έκανε λάθος… γιατί πίστεψε ...
Έλενα Αποστόλου
X