ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: denim mini φούστα, λινό πουκάμισο και sliders
 

«Aγαπητέ Άγιε Βασίλη…»

Κάθε χρόνο σου στέλνω γράμμα. Δε σου ζητώ πολλά. Λίγα και βασικά. Θα μου πεις όλοι τα ίδια ζητάτε. Με την ίδια ένταση ωστόσο;»

Έλενα Αποστόλου

Έλενα Αποστόλου

Κάθε χρόνο σου στέλνω γράμμα. Δε σου ζητώ πολλά. Λίγα και βασικά. Θα μου πεις όλοι τα ίδια ζητάτε. Με την ίδια ένταση ωστόσο;»

Για τον απολογισμό είναι νωρίς, της λέω, κράτα λίγο ακόμα. Ωστόσο τα «θέλω της» τα ήξερε. Μελετημένη η φιλενάδα! Ήθελε να έχει όσο περισσότερες στιγμές γίνεται. Στιγμές, χαρούμενες, όλα αυτά τα αυθόρμητα, τα καθημερινά. Υγεία. Ήθελε να είναι όλοι οι γύρω της καλά. Ήξερε τι δεν ήθελε να της φέρει.

«Άγιε μου Βασίλη, ήμουν καλό κορίτσι και δεν θέλω άλλες δικαιολογίες. Την παραγγελιά την περσινή την ξέχασες. Θα στην επαναφέρω. Θα εστιαστώ και φέτος σ’ έναν τομέα μόνο. Τον… γκομενικό. Τα άλλα μια χαρά μου τα κανονίζεις κάθε χρόνο. Αλλά εκεί βρε Άγιε μου, κάτι σου διαφεύγει.

«Πρίγκιπα» σου ζητώ, «βάτραχο» μου στέλνεις. Υπάρχει λόγος να με ταλαιπωρείς; Μου στέλνεις τον κάθε Ακυρίδου. Έρχονται μόνο για να μου ταράξουν την ησυχία. Μου ταλαιπωρούν τη σκέψη και την τσέπη μερικές φορές. Είμαι εγώ για να ταλαιπωρούμε μ’ όλους αυτούς;

Φέτος φρόντισε να στείλεις μια μεγάλη καρδιά, δύο χέρια στιβαρά να χουχουλιάσω, δύο μάτια να κοιτάζω και να χάνομαι, χείλη να φιλήσω. Μου το χρωστάς. Δεν θέλω έρωτα μετρημένο σε likes και ποσταρίσματα. Θέλω αλήθεια, πάθος και αγάπη.

Του χρόνου εύχομαι να μην σου ζητήσω τίποτα. Να σου πω ένα μεγάλο ευχαριστώ. Καλή χρονιά Άγιε και χαιρετίσματα στην Αγιοβασιλίνα σου!»

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Έλενα Αποστόλου: Τελευταία Ενημέρωση

Photo by Tamara Bellis on Unsplash

Το λάθος της…

Επέλεξε κάποιον που απλά δεν ήθελε να νιώσει, να αγαπήσει, να δώσει. Έκανε λάθος… γιατί πίστεψε ...
Έλενα Αποστόλου
Photo by Yuvraj Singh on Unsplash

Θα βάλει (.)

Κράτησε ότι φως βρήκε μέσα της και κάνει αποφασιστικά βήματα προς την «έξοδο»
Έλενα Αποστόλου
X