ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φλοράλ αέρινο φόρεμα με βολάν και flip flop
 

Το viral tik tok hack για ζουμερά χείλη

Το βίντεο της γνωστής ηθοποιού Anne Hathaway, συγκέντρωσε πάνω από ένα εκατομμύριο προβολές.

Μαρία Καραμάνου

Η Anne Hathaway, γνωστή για την αψεγάδιαστη ομορφιά και το φυσικό της στυλ, δημιούργησε πρόσφατα λογαριασμό στο TikTok και από τα πρώτα κιόλας βίντεό της κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις και να γίνει viral. Το πιο πρόσφατο βίντεό της μας δίνει ένα μοναδικό beauty tip, το οποίο αποκαλύπτει στα backstage της νέας καμπάνιας της Shiseido, όπου πρωταγωνιστεί.

Στο βίντεο, η Hathaway μοιράζεται με τους ακόλουθούς της το αγαπημένο της trick ομορφιάς για πιο ζουμερά χείλη. Ενώ ο hairstylist της, Adir Abergel, τη χτενίζει, η ίδια εξηγεί πώς μια φουρκέτα μαλλιών μπορεί να μεταμορφώσει τα χείλη της.

«Είμαστε εδώ για να γυρίζουμε τη νέα καμπάνια Shiseido, η οποία είναι υπέροχη», λέει η Hathaway. «Μπαίνουμε στο σετ και ρίχνω μια ματιά στην οθόνη και παρατήρησα ότι το άνω χείλος μου φαινόταν λίγο, δεν ξέρω, λίγο μαραμένο; Έτσι, ζήτησα από τον Adir μια φουρκέτα μαλλιών».

Στη συνέχεια, η ηθοποιός εξηγεί πώς χρησιμοποιεί τη φουρκέτα για να «τσιμπίσει» απαλά τα χείλη της, ενισχύοντας έτσι την κυκλοφορία του αίματος στην περιοχή και κάνοντάς τα να δείχνουν πιο σαρκώδη. «Όλοι με κοιτούσαν σαν να έχω τρία κεφάλια», λέει γελώντας στο βίντεο.

@annehathaway The more you know #liptok Lips Are Movin - Meghan Trainor

Οδηγίες για το Beauty Hack:

Πάρτε μια φουρκέτα μαλλιών: Βεβαιωθείτε ότι είναι καθαρή και αποστειρωμένη πριν τη χρησιμοποιήσετε στο πρόσωπό σας.
Τσιμπήστε απαλά τα χείλη σας: Χρησιμοποιήστε τη φουρκέτα για να «τσιμπήσετε» απαλά το άνω χείλος σας. Μην ασκήσετε υπερβολική πίεση και μην το κάνετε για παραπάνω από 30 δευτερόλεπτα.
Προσοχή: Αν βγει αίμα, το έχετε παρακάνει. Το tip αυτό πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο για να «ξυπνήσει» το άνω χείλος και να ενισχύσει την κυκλοφορία του αίματος, προσφέροντας ένα προσωρινό, πιο ζουμερό αποτέλεσμα.

Η Anne Hathaway επισημαίνει τη σημασία της απαλότητας στις κινήσεις, τονίζοντας: «Μην ασκήσετε υπερβολική πίεση και μην το κάνετε για παραπάνω από 30 δευτερόλεπτα. Αν βγει αίμα, το έχετε παρακάνει. Είναι απλά κάτι για να 'ξυπνήσετε' το άνω χείλος σας»

Alternative Tip: Δοκιμάστε ένα Lip Plumper

Αν δεν θέλετε να ακολουθήσετε το tip της Anne Hathaway, υπάρχει πάντα η επιλογή των lip plumpers. Αυτά τα προϊόντα προσφέρουν ένα πιο μόνιμο και ασφαλές αποτέλεσμα, κάνοντας τα χείλη σας να δείχνουν πιο γεμάτα και ζουμερά χωρίς καμία προσπάθεια. Τα lip plumpers περιέχουν συστατικά που προκαλούν ελαφρύ ερεθισμό στα χείλη, αυξάνοντας έτσι την κυκλοφορία του αίματος και δίνοντας όγκο στα χείλη.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

BEAUTY: Τελευταία Ενημέρωση