ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: midi φόρεμα με animal print και kitty heels
 

Οι διπλές χρήσεις των προϊόντων ομορφιάς που πρέπει να γνωρίζετε

Πάμε εναντία στον υπερκαταναλωτισμό και ποντάρουμε στη βιωσιμότητα, χρησιμοποιώντας προϊόντα που έχουμε στη κατοχή μας, για διάφορους σκοπούς.

Ριάνα Στυλιανού

Πολλά είναι τα προϊόντα που έχουμε στο νεσεσέρ μας που δεν προορίζονται για έναν και μοναδικό σκοπό.

Εξάλλου με το νέο ύφος sustainability που έχει κυριαρχήσει στον τομέα της ομορφιάς και όχι μόνο, προωθεί τον μινιμαλισμό, έχοντας ως αποτέλεσμα να χρησιμοποιούμε όσο το περισσότερο λιγότερα προϊόντα, πηγαίνοντας έτσι ενάντια στον υπερκαταναλωτισμό.

Πλείστοι εκπρόσωποι αυτής της τάσης είναι οι Gen Z, οι οποίοι επιλέγουν συνειδητά να απέχουν από τον άκρατο καταναλωτισμό, ενώ τα διάφορα βιντεάκια στο TikTok αποδεικνύουν ότι τα νεότερα κορίτσια χρησιμοποιούν με διάφορους, πολύ έξυπνους τρόπους όλα τα προϊόντα που ήδη διαθέτουν.

Με βάση αυτά λοιπόν, αναλογιζόμαστε τη χρήση των προϊόντων που έχουμε στην κατοχή μας και δοκιμάζουμε νέους τρόπους για αναβαθμίσουμε την εμφάνιση μας, χωρις να ξοδέψουμε χρήματα σε νέα καλλυντικά και beauty tools.

Serum αντί για highlighter
Το serum μπορεί να χρησιμοποιηθεί άνετα για highlighter, δίνοντας στο τελικό μακιγιάζ μας το τέλειο dewy τελείωμα, που είναι τόσο in trend αυτό το διάστημα, εφόσον αποπνέει την απόλυτη φυσικότητα. Τα ίδια αποτελέσματα μπορείτε να πετύχετε και με ένα face oil, ανάλογα με τι έχετε στη διάθεσή σας.

Κραγιόν αντί για ρουζ 
Χρησιμοποιήστε το ενυδατικό σας κραγιόν και στα μαγουλά σας, έτσι ώστε να δώσετε σε αυτά ζωντάνια. Με τα δάκτυλά σας απλώστε το προϊόν με φορά προς τα πάνω και ταμποναριστείς κινήσεις. Μπορείτε επίσης να εφαρμόσετε ελάχιστο κραγιόν και στα βλέφαρά σας για να δημιουργήσετε ένα ακόμα πιο fresh και cute look.

Lip gloss για λάμψη
Έχουμε δει τόσα πολλά βιντεάκια με το lip gloss να εφαρμόζεται όχι μόνο στα χείλη αλλά και στα βλέφαρα. Με αυτό το trick αναβαθμίζουμε το μακιγιάζ μας και το κάνουμε να έχει έναν αέρα από τις πιο πρόσφατες πασαρέλες.

Το βουρτσάκι της παλιάς σας μάσκαρα είναι πιο χρήσιμο από ότι νομίζατε
Όταν τελειώσει η αγαπημένη σας μάσκαρα, μην πετάξετε τη συσκευασία. Αντί αυτού, ξεπλύνετε καλά το βουρτσάκι με άφθονο νερό και σαπούνι και χρησιμοποιήστε το για να βουρτσίζετε τα φρύδια σας. Μπορείτε να εφαρμόζετε ελάχιστη λάκα μαλλιών στο βουρτσάκι σας και στη συνέχεια να χτενίζετε τα φρύδια σας, έτσι ώστε να αποκτήσετε το fluffy φινίρισμα.

Η οδοντόβουρτσα
Oι ειδικοί συμβουλεύουν ότι θα ήταν καλό να αντικαθιστούσαμε την οδοντόβουρτσά μας κάθε 5-6 μήνες, για λόγους υγιεινής φυσικά. Εμείς τώρα σας παροτρύνουμε να φυλάξετε την παλιά σας και να τη χρησιμεύετε για άλλους σκοπούς, όπως για παράδειγμα για να κάνετε scrub με αυτή στα χείλη σας ή για να χτενίζετε τα ατίθασα baby hair σας. Φυσικά πριν τα κάνετε όλα αυτά, πλύνετε την παλιά οδοντόβουρτσά σας με σαπούνι.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

BEAUTY: Τελευταία Ενημέρωση