ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: πλισέ φούστα, sweater και αθλητικό λευκό sneaker
 

Isamaya Ffrench: Μας δείχνει πως να δημιουργήσουμε τα πιο «αληθινά» ψεύτικα τατουάζ

To trend που πρόκειται να κάνει το μεγάλο «μπαμ».

Μαρία Καραμάνου

Τα ψεύτικα τατουάζ έχουν προχωρήσει πολύ από την εποχή τους και τώρα βλέπουμε τα ψεύτικα να κατακλύζουν τις τάσεις και όλα τα it girls να ακολουθούν αυτό το trend. Τώρα, τα βλέπουμε να προστίθενται στους αγαπημένους μας αστέρες του κινηματογράφου για έναν κινηματογραφικό ρόλο όπως ένα ζευγάρι σκουλαρίκια, που κοσμούν το πρόσωπο της Rihanna για ένα εξώφυλλο της Vogue και σε καμπάνιες όπως η πιο πρόσφατη συλλογή Tattoo του Jean Paul Gaultier.

«Ιστορικά, τα τατουάζ είχαν νόημα», λέει η make-up artist Isamaya Ffrench, η οποία ήταν υπεύθυνη τόσο για το faux μελάνι της Rihanna όσο και για το JPG. «Συχνά αντανακλούσαν τελετουργίες μετάβασης ή επιτεύγματα. Σήμερα, τα τατουάζ είναι κυρίως διακοσμητικά. Όταν αφαιρείς από κάτι το νόημά του, μπορεί να γίνει διακοσμητικό, άρα και διασκεδαστικό. Αυτός είναι ένας τρόπος για να αποκτήσετε την εμφάνιση χωρίς τη δέσμευση».

Photo By @isamayaffrench On Instagram

Είτε πρόκειται για κάτι διακριτικό είτε για τα εντυπωσιακά τατουάζ της Harley Quinn, η Ffrench λέει ότι το κλειδί για να δημιουργήσετε υπέροχα ψεύτικα τατουάζ είναι να ξεκινήσετε με εξαιρετικά καθαρό δέρμα, επομένως μετά από το ντους σας είναι ιδανικό. Προειδοποιεί ότι «Το πολύ ενυδατωμένο δέρμα θα προκαλέσει την απομάκρυνση των χρωστικών», οπότε παραλείψτε τη λοσιόν ή το λάδι σώματος. Ακριβώς πριν την εφαρμογή, βάλτε λίγο οινόπνευμα σε ένα βαμβάκι και σκουπίστε απαλά την περιοχή για μια φρέσκια βάση.

Ενώ η Ffrench συνήθως αφήνει ελεύθερα τα σχέδιά της χρησιμοποιώντας μαρκαδόρους, λέει ότι όποιος δεν είναι τόσο σίγουρος για τις καλλιτεχνικές του ικανότητες μπορεί να αγοράσει μια μηχανή μεταφοράς τατουάζ ή να δοκιμάσει χαρτί εκτυπωτή τατουάζ. Μόλις επιλέξετε το μέσο σας, αφήστε το ψεύτικο μελάνι να ρέει.

Photo By @isamayaffrench On Instagram

Το τελευταίο βήμα είναι λίγο προφανές, αλλά η προσθήκη ενός σκληρυντικού σπρέι (ή λακ για τα μαλλιά) πάνω από το τατουάζ θα δημιουργήσει ένα ανθεκτικό σφράγισμα στο σχέδιο μας. Στη συνέχεια, δοκιμάστε το κόλπο της Ffrench για να κάνετε το τατουάζ να φαίνεται ζωντανό και πιο ρεαλιστικό. Πάρτε ένα μεγάλο πινέλο μακιγιάζ και ολοκληρώστε το σχέδιό σας με λίγη πούδρα.

«Δεν υπάρχει περίπτωση να μην το αγαπήσετε» συνοψίζει. «Ειδικά αν θέλετε να γράψετε το όνομα του πρώην φίλου σας για λίγο στο μάγουλό σας», είπε με ειρωνεία. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

BEAUTY: Τελευταία Ενημέρωση