ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: πλισέ φούστα, sweater και αθλητικό λευκό sneaker
 

Beauty fridge: Το νέο αγαπημένο μας beauty gadget

Ο καλύτερος τρόπος να προστατεύσετε την ποιότητα των καλλυντικών σας.

Μαρία Καραμάνου

Στον χώρο της ομορφιάς, συνεχώς εμφανίζονται νέα προϊόντα, καινοτόμες συσκευές και τάσεις που γίνονται αμέσως αντικείμενο ενθουσιασμού. Αυτή η κατάσταση μας οδηγεί συχνά σε ερωτήματα για το αν όλα αυτά είναι απαραίτητα ή απλά αποτελούν μια σπατάλη χρόνου και χρημάτων. 

Τα ψυγεία ομορφιάς (beauty fridges) ανήκουν σε αυτές τις περιπτώσεις που αξίζει να δοκιμάσετε και που μακροπρόθεσμα μπορούν να σας βοηθήσουν να εξοικονομήσετε χρήματα. Με τη χρήση ενός ψυγείου ομορφιάς, μπορείτε να διατηρήσετε τα καλλυντικά και τις κρέμες σας σε καλή κατάσταση για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Photo By @sakurachanplants On Instagram

Από την αρχή που κυκλοφόρησαν, τα beauty fridges κατάφεραν να δημιουργήσουν μεγάλη αίσθηση, κυρίως λόγω της γλυκιάς εμφάνισής τους, αλλά και γιατί παρουσίασαν μια ενδιαφέρουσα προσέγγιση στη σωστή διατήρηση των καλλυντικών. Στην ουσία, αυτά τα μικρά ψυγεία διατηρούν δροσερά τα προϊόντα ομορφιάς, όπως μάσκες, κρέμες και κραγιόν, προστατεύοντάς τα από την υψηλή θερμοκρασία και την υγρασία, ειδικά στις ζεστές καλοκαιρινές συνθήκες της Κύπρου.

Με την πάροδο του χρόνου, τα προϊόντα ομορφιάς έχουν αλλάξει τη σύνθεσή τους και έχουν εξελιχθεί προς πιο φυσικές φόρμουλες με λιγότερα συντηρητικά, γεγονός που επηρεάζει τον χρόνο και τον τρόπο διατήρησής τους. Οι πιο φυσικές φόρμουλες δεν είναι κατάλληλες για πολύ ζεστούς ή υγρούς χώρους.

Photo By @ariunaa0920 On Instagram

Για τον λόγο αυτό, το μπάνιο δεν είναι η ιδανική τοποθεσία για να φυλάξουμε τα καλλυντικά μας. Τα beauty fridges, από την άλλη πλευρά, είναι όχι μόνο όμορφα, αλλά και πρακτικά. Η μικρή τους διάσταση επιτρέπει να τα μεταφέρουμε και να τα αποθηκεύσουμε ακόμα και στο υπνοδωμάτιό μας.

Επιπλέον, τα φαρμακευτικά προϊόντα, όπως κρέμες, αντηλιακά και απολυμαντικά σαπούνια, πρέπει να διατηρούνται σε δροσερό περιβάλλον για να μην παραμορφώνεται η σύστασή τους και να μην επηρεάζονται τα ενεργά συστατικά τους. Αυτό ισχύει επίσης για τα προϊόντα που περιέχουν προβιοτικά, τα οποία είναι εξαιρετικά ωφέλιμα για το δέρμα, αλλά απαιτούν προσεκτική αποθήκευση.

Photo By @roxbeauty.ba On Instagram

Σίγουρα, το beauty fridge είναι ιδανικό για τις μάσκες προσώπου και ματιών. Είτε πρόκειται για κρεμώδη μάσκες είτε για επαναχρησιμοποιούμενες μάσκες, η κρύα θεραπεία προσφέρει άμεση αναζωογόνηση στο δέρμα. Επιπλέον, είναι σημαντικό να διατηρούμε τα αγαπημένα μας καλλυντικά στη σωστή θερμοκρασία. Σκεφτείτε, για παράδειγμα, τα κραγιόν μας που μπορεί να απομονωθούν και να αλλοιώσουν το σχήμα και την υφή τους λόγω υπερβολικής θερμότητας κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.

Photo By @glowbytressmart On Instagram

Με τη βοήθεια του beauty fridge, μπορείτε να διατηρήσετε τα καλλυντικά σας σε άριστη κατάσταση καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου, ανεξαρτήτως των κυρίαρχων θερμοκρασιών.

Το beauty fridge λειτουργεί ως ένας ιδανικός φρουρός για τα καλλυντικά σας, διατηρώντας τα σε κατάλληλη θερμοκρασία και προστατεύοντάς τα από τις ακραίες καιρικές συνθήκες. Αυτό εξασφαλίζει ότι τα προϊόντα σας θα παραμείνουν αναλλοίωτα και έτοιμα για χρήση, ανεξάρτητα από το αν κυμαίνεστε σε περιβάλλοντα με υψηλές ή χαμηλές θερμοκρασίες.

Τα beauty fridges που σας προτείνουμε εμείς:

Mirror Cosmetics Small Refrigerator, Fruit Beverage Refrigerator, Student Dormitory €329.00 από Fruugo BUY NOW

Ψυγείο καλλυντικών €47,99 από Sinsay BUY NOW

StylPro Ψυγείο ομορφιάς €63.95 από LookFantastic BUY NOW

BEAUTY: Τελευταία Ενημέρωση