ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Skinny jeans, loose μπλουζάκι και γόβες
 

Αποκτήστε τέλεια φρύδια με αυτά τα δυο προϊόντα

Πλούσια εύκαμπτα φρύδια που θα διαρκέσουν όλη την ημέρα.

Ειρήνη Χριστοφόρου

Από τις μεγαλύτερες τάσεις είναι τα όμορφα καλοσχηματισμένα, πλούσια εύκαμπτα φρύδια.

Αποτελούν μέρος των ματιών, είναι από τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά του προσώπου, τονίζουν το βλέμμα και είναι αυτά που θα τραβήξουν πρώτα την προσοχή. Συνεπώς η σωστή φροντίδα και η έμφαση σε αυτά θεωρείτε αναγκαία.

Για να αποκτήσετε ένα πιο δυναμικό βλέμμα περάστε με ένα μολύβι στο χρώμα των φρυδιών σας, κάντε το πρώτο σχήμα βάση της φοράς που έχει το φρύδι σας αρχίζοντας από εσωτερικά μέχρι να βρείτε την εξωτερική γωνία του ματιού. Ακολούθως γεμίστε τα κενά εκεί που χρειάζεται και όσο χρειάζεται.

Για το τελικό φιξάρισμα και για να αποκτήσετε πλούσια φρύδια, χρησιμοποιήστε ένα από τα δυο προϊόντα της Benefit, το Fluff Up Brow Wax - Flexible brow-texturizing και το 24-Hour Brow Setter Clear Brow Gel.
Όσο το wax, και το gel είναι δυο προϊόντα τα οποία μπορείτε να τα εφαρμόζεται και μόνα τους με μακιγιάζ ή χωρίς μακιγιάζ και θα έχετε το ίδιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα που θα διαρκεί όλη την ημέρα.

Fluff Up Brow Wax - Flexible brow-texturizing
Το Fluff Up είναι ένα άχρωμο, κρεμώδες κερί φρυδιών που δημιουργεί αφράτα, πλούσια και γεμάτα φρύδια. Αυτό το ανάλαφρο κερί που δεν ξηραίνει και δεν κάνει άκαμπτα φρύδια, χαρίζει ένα εύκαμπτο αποτέλεσμα που δουλεύετε ξανά για ευέλικτο σχηματισμό που διαρκεί έως και δώδεκα ώρες. Είναι αδιάβροχο, ανθεκτικό στον ιδρώτα και στην υγρασία. Είναι φτιαγμένο από καλά συστατικά, από κερί candelilla το οποίο βοηθάει στην ευελιξία της φόρμουλας, από έλαιο καριτέ το οποίο προσφέρει κρεμώδη, ευέλικτη υφή και ενισχύει την περιποίηση και θρέψη των τριχών των φρυδιών. Το έλαιο αργκάν χαρίζει στις τρίχες των φρυδιών θρεμμένη όψη και μαλακή αίσθηση.

BUY NOW

24-Hour Brow Setter Clear Brow Gel
Gel φρυδιών για αόρατο σχηματισμό και σετάρισμα. Κατάλληλο για ακραίο κράτημα. Το 24-Hour Brow Setter σχηματίζει και τιθασεύει τα φρύδια, διαθέτει ειδικά προσαρμοσμένο βουρτσάκι διπλής όψης και ευέλικτη φόρμουλα που δεν λερώνει. Εφαρμόζεται εύκολα και στεγνώνει γρήγορά.

BUY NOW

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

BEAUTY: Τελευταία Ενημέρωση