ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Πλεκτό off the shoulder φόρεμα και μπαλαρίνες
 

Ανόρθωση προσώπου χρησιμοποιώντας μόνο concealer. Τέλειο;

Το κόλπο με αυτό το προϊόν ομορφιάς που θα κάνει το πρόσωπό σας να φαίνεται φρέσκο και ξεκούραστο.

Ριάνα Στυλιανού

To concealer είναι αναμφίβολα από τα πιο απαραίτητα (ίσως και το πιο απαραίτητο κατ’ ακρίβεια) προϊόντα μακιγιάζ, που μπορεί να κάνει πραγματικά τη διαφορά στο όλο παρουσιαστικό μας.

Με αυτό καλύπτουμε ατέλειες, μαύρους κύκλος, σημάδια και στίγματα, ενώ πλέον έχουμε μάθει να το χρησιμοποιούμε για να δώσουμε και ένα lifting εφέ στο πρόσωπό μας.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις beauty gurus του TikTok, με το concealer μπορούμε να κάνουμε instant eye lift effect αλλά και να δώσουμε στα χείλη και τα ζυγωματικά μας ένα πιο fresh look.

Θα σκέφτεστε τώρα πως αυτό ακούγεται πολύ καλό για να είναι αληθινό, αλλά πρέπει να μάς έχετε εμπιστοσύνη σε αυτό. Το έχουμε δοκιμάσει και όντος δουλεύει. Η εν λόγω τεχνική ανορθώνει διάφορα σημεία του προσώπου και κρύβει αυτομάτως την κούραση και την ταλαιπωρία.
To viral trend αφορά το «triangle-τρίγωνο» concealer hack – ένας όρος αναζήτησης, ο οποίος έχει συγκεντρώσει 3,3 δισεκατομμύρια προβολές στο TikTok.

Δείτε μέσα από το πιο κάτω βίντεο πως μπορείτε και εσείς να υιοθετήσετε αυτή την τεχνική, για ανανεωμένο και πιο νεανικό look.


@lenkalul had to give it a go! what do we think?
ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Ομορφιά  |  ανόρθωση  |  fresh  |  young  |  trend  |  tiktok

BEAUTY: Τελευταία Ενημέρωση