ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Bodycon φόρεμα με λεπτές τιράντες και wedges πλατφόρμες.
 

3 λόγοι που πρέπει να εντάξετε την ρετινόλη στο skin care σας

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το αγαπημένο απο πολλούς προϊόν

Μαρία Σάββα

Η ρετινόλη είναι ένα από τα πολλά μέλη της οικογένειας των ρετινοειδών. Τα ρετινοειδή (ενώσεις που προέρχονται από τη βιταμίνη Α) έρχονται σε μια ποικιλία διαφορετικών μορφών. Υπάρχουν πολλά οφέλη από τη ρετινόλη, αλλά υπάρχουν 3 κύριοι λόγοι για τους οποίους οι άνθρωποι αγοράζουν και χρησιμοποιούν ρετινόλη.

1.Η ρετινόλη μπορεί να καθαρίσει την ακμή σας

Αν έχετε ακμή η ρετινόλη μπορεί να είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε. Ξεμπλοκάροντας τους πόρους, η ρετινόλη καθαρίζει το δέρμα και αποτρέπει την εμφάνιση περαιτέρω ακμής. Επιπλέον, τα ρετινοειδή μπορούν να ενισχύσουν τα αποτελέσματα άλλων φαρμακευτικών κρεμών και τζελ, επιτρέποντάς σας να αποκομίσετε τα μέγιστα οφέλη όποιων θεραπειών χρησιμοποιείτε.

2.Η ρετινόλη μπορεί να καταπολεμήσει τα σημάδια της γήρανσης

Μπορείτε να είστε ήσυχοι γνωρίζοντας ότι η ρετινόλη είναι ένα από τα πιο χρησιμοποιημένα και πιο καλά μελετημένα αντιγηραντικά συστατικά στην αγορά. Αρχικά κυκλοφόρησε ως θεραπεία κατά της ακμής στη δεκαετία του '70, η τρετινοΐνη αποδείχθηκε γρήγορα ότι έχει σημαντικές αντιγηραντικές επιδράσεις.

3.Η ρετινόλη μπορεί να βοηθήσει ακόμα και τον τόνο του δέρματος

Μία από τις πολλές αξιοσημείωτες πτυχές της ρετινόλης είναι ότι διεγείρει την ανανέωση των κυττάρων του δέρματος, η οποία εκδηλώνεται ως ένα είδος «απολέπισης». Το θαμπό και ξηρό δέρμα ανοίγει τη θέση του για ένα νέο, πιο φωτεινό και πιο ομοιόμορφο δέρμα, με αυξημένα επίπεδα κολλαγόνου και ελαστίνης.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

BEAUTY: Τελευταία Ενημέρωση