ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: straight leg jean παντελόνι, λευκό τοπ και mules
 

Η ζωή του Michael Jackson σε ταινία;

Ο θρύλος της pop μουσικής ξανάζωντανεύει

H ζωή του Michael Jackson ήταν αρκετά περιπλοκή και έντονη τόσο επαγγελματικά όσα και προσωπικά. Ο παραγωγός ταινιών Graham King σε συνεργασία με τον σεναριογράφο John Logan, θα δώσουν ξανά πνοή στον «Βασιλιά της Pop» μουσικής.

Η ταινία θα εστιαστεί σε γεγονότα που στιγμάτισαν την ζωή του καλλιτέχνη, όπως η δύσκολη παιδική ηλικία που βίωσε, η ενηλικίωση, οι βαριές κατηγορίες για πορνογραφία και βία, τα περιουσιακά στοιχεία, και τα ψυχολογικά προβλήματα ασθένειας που είχε. Επίσης μέσα από την ταινία, επιθυμούν δείξουν σχεδόν όλες τις πτυχές που είχε βιώσει ο τραγουδιστής, με τελευταίο κεφάλαιο τον τραγικό θάνατο ανθρωποκτονίας που είχε από τον γιατρό του Conrad Murray.


                                                                                                                "O παραγωγός της ταινίας Graham King "

Δεν θα μπορούσαν να παραλείψουν το κομμάτι της μελωδίας, αφού θα εντάξουν στην ταινία την ιστορία της pop μουσικής και την αρχή της καριέρας του Jackson. Αυτό θα υλοποιηθεί μέσα από το Broadway musical με τίτλο''MJ The Musical'' και ο ηθοποιός που επιλέχθηκε να υποδυθεί τον Michael Jackson θα είναι ο Αμερικάνος ηθοποιός Ephraim Sykes. 


                                                                                                       "O Αμερικάνος ηθοποιός Ephraim Sykes"

O Graham King διευθέτησε όλες τις απαραίτητες συμφωνίες καταφέρνοντας να πάρει τα δικαιώματα αρχικά από την οικογένεια του Jackson και έπειτα από το Ίδρυμα Michael Jackson έτσι ώστε να μπορέσει να προβάλει προς τα έξω τη ζωή του Michael χωρίς μοντάζ.

Τα πρώτα δημοσιεύματα θέλουν την πρώτη παράσταση να πραγματοποιείται στις 6 Ιουλίου το 2020.                                                                                                             Το πόστερ της ταινίας ''MJ The Musical”

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση