ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Γιατί η Kim Kardashian μηνύει το δερματολόγο της;

Στα δικαστήρια θα βρεθεί ο δερματολόγος της Kim Kardashian

Στις δικαστικές αίθουσες θα βρεθεί ο δερματολόγος της Kim Kardashion, ο γιατρό που εφάρμοσε πάνω της τη μέθοδο «Vampire facial» το 2013.

Η διάσημη τηλεπερσόνα είχε ανεβάσει μία φωτογραφία στο Instagram με το πρόσωπό της να είναι καλυμμένο με αίματα στο πλαίσιο της συγκεκριμένης θεραπείας αντιγήρανσης προσώπου.

Ο γιατρός χρησιμοποίησε τη φωτογραφία αυτή για την προώθηση της δουλειάς του, κάτι που ενόχλησε την Kim Kardashian.

Σύμφωνα με τη μήνυση που κατατέθηκε, η Kardashian κατέθεσε μήνυση για παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων, παραβίαση εμπορικού σήματος, λανθασμένη σύνδεση, παραβίαση του δικαιώματος για δημοσιότητα και παραβίαση εμπορικού σήματος κατά τον νόμο της Καλιφόρνια.

Όπως αναφέρουν τα έγγραφα που κατέθεσαν οι δικηγόροι της στο δικαστήριο, «ο γιατρός χρησιμοποίησε για να προωθήσει την πρακτική του το όνομα της Καρντάσιαν και την εικόνα της σε φυλλάδια, το website, ακόμα και στη σελίδα του στο LinkedIn».

Μάλιστα, η τηλεπερσόνα επικοινώνησε με τον γιατρό για να αφαιρέσει τη φωτογραφία και το όνομά της από τις προωθητικές του ενέργειες, και εκείνος αρνήθηκε ζητώντας της λεφτά για τη χρήση του εμπορικού σήματος «Vampire Facial» (που ο ίδιος είχε κατοχυρώσει), το οποίο χρησιμοποίησε για να διαφημίσει το τηλεοπτικό της show.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση