ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΖΟΝ

To κομμάτι που είδαμε παντού στο PFW

Κατρίνα Πίτρακκου


  • Το jacket με γούνινο γιακά προβάτου ήταν παντού στη μόδα του δρόμου.

    Το jacket με γούνινο γιακά προβάτου ήταν παντού στη μόδα του δρόμου.

Ήταν μια πολύ γεμάτη εβδομάδα για τις style stars που εμφανίστηκαν στα σόου των μεγάλων οίκων στο Παρίσι. Dior, Isabel Marant, το ντεπούτο του Demna Gvasalia στον Balenciaga... τα ''it'' girls της μόδας έπρεπε να ανταποκριθούν στις υψηλές απαιτήσεις όχι μόνο του front row αλλά και της street μόδας με σύνολα που θα κέρδιζαν το ενδιαφέρον των φωτογράφων που είχαν στηθεί έξω από τις μεγάλες αίθουσες.

Σίγουρα ένα από τα κομμάτια που ανέβηκε στο top 10 της λίστας με τις επιλογές τους ήταν και το σακάκι με λεπτομέρειες από γούνα προβάτου που εμφανίστηκε για πρώτη φορά σε τόσες διαφορετικές εκδοχές και χρώματα. Σε  oversized μεγέθη, και moto λεπτομέρειες το shearling jacket προσαρμόστηκε στα μονόχρωμα looks των style setters με τους οίκους Acne, The Arrivals, Caroline Kummelstedt να το περιλαμβάνουν στις συλλογές τους σε ό,τι στυλ μπορούμε να φανταστούμε.

Λατρέψαμε την εκδοχή που φόρεσε η Gilda Ambrosio σε πράσινο χρώμα με διαφανές φόρεμα για ένα μονόχρωμο look, αλλά και την εμφάνιση της fashion blogger Aimee Song με total black σύνολο -shearling δερμάτινο σακάκι The Arrivals- και statement αξεσουάρ.


Tags: τάση, shearling jacket, street fashion, σακάκι, it girls

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)