Κλείσιμο
Loading...
menu
must
search

ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ

SHOPPING

RUNWAY

NEWS

BEAUTY & HEALTH

NΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

CELEBS

DECO

ΑΣΤΡΑ

PARTIES

ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ

NEWS

Αυγούστου 04, 2017 17:13

Η Marierose αποκλειστικά: «Έχω δηλώσει συμμετοχή και στο Survivor και στο Nomads»

Η Marierose αποκλειστικά: «Έχω δηλώσει συμμετοχή και στο Survivor και στο Nomads»

Η Mairirose μας μιλά για το κάστινγκ που πέρασε για το Nomads και τον Κωνσταντίνο Βασάλο

Μπορεί να την γνωρίσαμε ως την πρώην του Κωνσταντίνου Βασάλου, όμως η Mairierose είναι μια πολύ δυναμική, αυτόνομη προσωπικότητα που θα μας απασχολήσει πολύ το επόμενο διάστημα! 

Η Mairierose έχει δηλώσει συμμετοχή στο Nomads και από τη στιγμή που βγήκαν στην δημοσιότητα φωτογραφίες από το κάστινγκ, όλοι μιλούν για εκείνη.

Επικοινωνήσαμε με την ίδια η οποία μας αποκάλυψε τα πάντα για τη συμμετοχή της στο show, αλλά και τι αισθάνεται πλέον για τον Κωνσταντίνο Βασάλο! 

Πως πήρες την απόφαση να συμμετάσχεις στο Nomads ?
Όταν πρωτοείδα την ταινία ο Ναυαγός με τον Tom Hanks το μονο που σκεφτόμουν ήταν τι Θα έκανα εγώ για να επιβιώσω σε τέτοιες συνθήκες. Kαι συνήθως μπαίνω βαθιά στον ρολο κάποιας κατάστασης και έτσι από τότε έλεγα ότι θέλω να συμμετάσχω σε παιχνίδι επιβίωσης. Να νιώσω έστω στο μέγιστο τον κίνδυνο, τον φόβο και την αγωνια ενός ανθρώπου που έχει βρεθεί σε κατάσταση επιβίωσης και απομόνωσης. Ήθελα να δηλώσω στο 1ο Survivor αλλα λόγο αγωνιστικής περιόδου δεν μπορούσα να παρατήσω το άθλημα μου για αυτό. Είχα δουλέψει πολύ σκληρά τα τελευταία 4 χρονια για να το σταματήσω. Έτσι όταν είδα το trailer του Nomads νοουμενου ότι το είχα ξαναδεί και ήξερα το concept μου κίνησε το ενδιαφέρον και αμέσως δήλωσα συμμετοχη κρατώντας το τηγάνι στο χέρι γιατί μαγείρευα. (γέλια)
 
Εισαι έτοιμη να αντέξεις όλες τις δύσκολες συνθήκες; Εισαι προετοιμασμένη ;
Κάθε πλάνο, σχέδιο ή ξεκίνημα χρειάζεται μια προετοιμασία. Και σαν αθλήτρια από προετοιμασίες είχα πολλές και οδυνηρές. Φυσικά έχω ξεκινήσει προετοιμασία για να ανταπεξέλθω στο Nomads γιατί έχει να κάνει με δύναμη και αντοχή. Οι καθημερινές μου προπόνησεις είναι προγραμματισμένες και επίσης η διατροφή μου έχει αλλάξει με βάση το παιχνίδι. Επίσης έχω ξεκινήσει να διαβάζω και να ακούω λίγο "ταναλογκ" την γλώσσα τον Φιλιππίνων. Αλλα ξέρω μιλάνε και ισπανικά Και αγγλικά.
 
 Πας για τη νίκη ; σε ενδιαφέρει το έπαθλο ή η εμπειρία ;
Η νίκη είναι το πρώτο πράγμα στο μυαλό μου δεν μπορώ να κάνω αλλιώς σαν πρωταθλήτρια. Μονο αυτό ξέρω να κάνω. Με ενδιαφέρει να είμαι η καλύτερη και να κερδίζω είτε για μένα είτε για την ομάδα μου.
 
Έχεις δηλώσει συμμετοχή και στο Survivor;
Δήλωσα και στο Survivor προπολλού, αλλα πιο πολύ με έχει συνεπάρει το Nomads. Μου ταιριάζει απίστευτα ειδικά στο concept.
 
Πώς πήγε το casting για το Nomads;
Το casting πήγε περίφημα. Μπορώ να πω ότι κίνησα το ενδιαφέρον σε μεγάλο βαθμό . Με είχαν κράτησει πολύ ώρα στην αίθουσα συνέντευξης και είχε αρκετό ενδιαφέρον. Όλη η συζήτηση με τα άτομα τις παραγωγής. Πολλοί συμπαθητικοί και όλα πήγαν πολύ πολύ καλά.
 
Γιατί πιστεύεις θα ξεχωρίσεις από τους άλλους παίκτες;
Πιστεύω πολύ ότι μπορώ να είμαι μια από τις παίκτριες του παιχνιδιού για τους εξής λόγους και το έχω αναφέρει και στην οντισιόν: Πρώτον γιατί υπάρχει το ιστορικό με τον Βασάλο το οποιο σίγουρα θα κίνήσει το ενδιαφέρον του κόσμου και θα έχει τηλεθέαση. Δεύτερον γιατί έχω και εγώ το δικό μ κοινό Και ότι με εμένα το παιχνίδι σίγουρα θα είναι πιο συναρπαστικό, ενδιαφέρον και δυνατό.

Θες να αφήσεις πίσω σου όσα έγιναν με τον Κωνσταντίνο Βασάλο;
Ποιος Βασάλος;
 

ΕΙΣΟΔΟΣ   |   DESKTOP

ΕΓΓΡΑΦΗ