ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Διαγωνισμός για 20 υποτροφίες στον κλάδο Αισθητικής

newsroom must


Με σλόγκαν το «Πιστεύεις στη δύναμη της ομορφιάς», το Cyprus College, σε συνεργασία με τους εισαγωγείς ειδών αισθητικής και γυμναστικής Impophar, διοργανώνει διαγωνισμό για 20 υποτροφίες στον κλάδο Αισθητικής.

Περισσότερες λεπτομέρειες για το διαγωνισμό θα βρείτε στη σελίδα του Cyprus College στο facebook, www.facebook.com/CyprusCollege, και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν μέρος απαντώντας σε μία ερώτηση. Θα κληρωθούν 5 πλήρεις υποτροφίες και 15 υποτροφίες με 50% μειωμένα δίδακτρα.

Ο κλάδος Αισθητικής του Cyprus College προσφέρεται σε Λευκωσία και Λεμεσό σ’ ένα σύγχρονο και άρτια εξοπλισμένο εκπαιδευτικό περιβάλλον, με προσοντούχο, εξειδικευμένο προσωπικό. Οι φοιτητές έχουν την ευκαιρία να εξασκηθούν σε πραγματικές συνθήκες εργασίας μέσω προσφερόμενων υπηρεσιών σε εξωτερικούς πελάτες.

Η φοίτηση στο Cyprus College στον κλάδο Αισθητικής μπορεί να είναι διετής ή τριετής και προσφέρει επαγγελματική κατάρτιση και άδεια εξάσκησης επαγγέλματος από το Συμβούλιο Εγγραφής Αισθητικών του Υπουργείου Υγείας.

Ο διαγωνισμός ισχύει μέχρι τις 19 Σεπτεμβρίου 2013.

More info
www.cycollege.ac.cy


Tags: Cyprus College, Impophar, Διαγωνισμοί

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ