ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Το δυναμικό comeback των Otherview!

newsroom must


  • Περίπου 100 άτομα μεταφέρθηκαν με πούλμαν από την Αθήνα στην Ελευσίνα για να γυριστεί μια και μόνο σκηνή του νέου video clip των Otherview.

    Περίπου 100 άτομα μεταφέρθηκαν με πούλμαν από την Αθήνα στην Ελευσίνα για να γυριστεί μια και μόνο σκηνή του νέου video clip των Otherview.

  • video

Οι Otherview Δημήτρης Ίσαρης και Βασίλης Κουμεντάκος , μας μιλούν αποκλειστικά για τη συνεργασία έκπληξη αλλά και για το όνειρο του συγκροτήματος που πραγματοποιείται.

Πως νιώθετε για τη νέα σας δουλειά;
Είμαστε πάρα πολύ ενθουσιασμένοι και χαρούμενοι γιατί πραγματοποιείται ένα μεγάλο μας όνειρο. Για πρώτη φορά θα κυκλοφορήσει παγκοσμίως ένα κομμάτι μας με μια από τις "ωραιότερες φωνές του κόσμου", όπως έχει πει χαρακτηριστικά ο David Guetta για τον Chris Willis. Είναι μια συνεργασία για την οποία κάθε dance group και παραγωγός θα ήθελε να έχει στο ενεργητικό του. Νιώθουμε επίσης περήφανοι γιατί παρ' όλο που μέχρι πρότινος δεν υπήρχε κάποια δισκογραφική υποστήριξη γι αυτή την προσπάθεια, επιμεληθήκαμε εμείς ολοκληρωτικά την υλοποίηση αυτού του project (από την σύνθεση, τους στίχους, την ενορχήστρωση, μίξη, κλπ μέχρι το concept του video clip και την συνεργασία με τον Chris)

Πως προέκυψε η συνεργασία με τον Chris Willis;
Είναι αυτό που λένε πρέπει να κυνηγάς τα πιο τρελά σου όνειρα, γιατί "if you don't ask, the answer is always no". Στείλαμε στο management του Chris Willis στην Αμερική το portfolio με τις δουλειές μας και το demo του κομματιού, μέσω της Terret Entertainment. Τα υπόλοιπα είναι ιστορία. Ο Chris άκουσε το κομμάτι, ενθουσιάστηκε και φάνηκε και από το γεγονός ότι το προχωρήσαμε πολύ πιο γρήγορα, από όσο παίρνει συνήθως για να ολοκληρωθεί μια τέτοια συνεργασία!

Μετά την αποχώρηση της Κρυσταλλίας Ρήγα βρήκατε, μετά από πολύ κόπο, ένα νέο  band girl;
Το νεο band girl, η Έλενα, είναι ένα πολύ ταλαντούχο κορίτσι 18,5 ετών, και την επιλέξαμε μέσα από ένα ιντερνετικό διαγωνισμό. Έχει μεγάλη μουσική παιδεία και ακούσματα από διάφορα είδη μουσικής γιατί τελείωσε μουσικό σχολείο. Είχε συμμετάσχει παλιότερα στο "Ελλάδα έχεις Ταλέντο", αποσπώντας πολύ θετικά σχόλια από τον Βαγγέλη Περρή. Χαιρόμαστε που κάνει τα πρώτα της βήματα μαζί μας, γιατί έχει ένα ιδιαίτερο τρόπο ερμηνείας που σε "ταξιδεύει". Αυτό ήταν και που μας κέρδισε, όταν μας έστειλε ένα απλό demo με μια κιθάρα συνοδεία, τραγουδώντας το "I'm the One" με τρόπο που ούτε εμείς οι δημιουργοί του τραγουδιού δεν το 'χαμε φανταστεί!

Ποιά γεύση σας άφησε η... αποχώρηση της Κρυσταλλίας;
H Κρυσταλλία ήταν ένα μεγάλο κομμάτι της πορείας μας ως OτherView. Δεν θα υπήρχε περίπτωση πότε δημόσια να εκφράζαμε το οτιδήποτε αρνητικό γι αυτή, όπως και δεν το κάναμε.

Πως σχολιάζετε τις δηλώσεις της ότι δεν έχετε πλέον ούτε τυπικές σχέσεις;
Για τις δηλώσεις αυτές θα σε παραπέμψω στην παραπάνω απάντηση. Το ιδανικό θα ήταν καλλιτέχνες, δημοσιογράφοι και κοινό να αναφερόμαστε μόνο στο έργο μας γιατί αυτό το έργο είναι που σε φέρνει στην επικαιρότητα και στο τέλος αυτό είναι και το μόνο που θα μείνει από την πορεία όλων μας!

Οι OtherView ξεκίνησαν την καλοκαιρινή τους περιοδεία σε όλη την Ελλάδα η οποία αναμένεται φέτος να σπάσει το ρεκόρ των προηγούμενων χρόνων! PeopleTour Summer 2013 (Feel the Love).

Δείτε το teaser από το νέο βιντεοκλίπ των OtherView και του Chris Willis στο τραγούδι "People - Fell the love".


Tags: Otherview, David Guetta, Δημήτρης Ίσαρης, gossip, celeb, news

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)