ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΖΟΝ

Αυτό είναι το φόρεμα θα σε βγάζει πάντα από την δύσκολη θέση!

Δέσποινα Άσπρου


Αν σου έλεγα να κάνεις μια ανασκόπηση της γκαρνταρόμπας σου και να βρεις ένα φόρεμα που όσα χρόνια και αν περάσουν, θα είναι πάντα το «απόλυτο» για τις καλοκαιρινές σου εξορμήσεις, ποιο θα ήταν; Φυσικά το αγαπημένο σου, άνετο και στιλάτο λευκό φόρεμα! 

Από την παραλία, στο γραφείο… μέχρι και στα summer parties που σίγουρα θα πας, το λευκό φόρεμα είναι το κομμάτι που θα σε βγάζει πάντα από την δύσκολη θέση και θα σου λύνει την απορία τύπου «δεν ξέρω τι να φορέσω σήμερα»!

Το λευκό φόρεμα εκτός από το ότι συνδυάζεται κυριολεχτικά με τα πάντα, είναι ιδανικό για κάθε πιθανή εμφάνιση, τονίζει τέλεια και το μαύρισμα σου! Και το καλύτερο; Ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες αρκεί να το φορέσουν σωστά! 

Είτε επιθυμείς μια ρομαντική εμφάνιση, είτε μια boho chic, είτε μια girly… είτε ακόμη μια θηλυκή και σέξι, το λευκό φόρεμα είναι πάντα εκεί, «διαθέσιμο» για εσένα!

Δες στην συνέχεια 5 stylish combos με λευκό φόρεμα από τα it-girls:

Lindsey Holland

Selena Gomez

Amal Clooney

Kim Kardashian

 


Tags: λευκό, φόρεμα, άσπρο, ιδέες, καλοκαιρινή εμφάνιση, μόδα, τάσεις, στυλ, έμπνευση, ιδέες, τάσεις, trends, style, fashion, ss, 2019, going out, it girls, instagrammers, fashion girls