ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΖΟΝ

To... towelkini είναι ό,τι καλύτερο για την παραλία


Κείμενο: Μιχάλης Γεωργίου

Με τον ερχομό του καλοκαιρού καλωσορίζουμε και τον ερχομό του διλήμματος στο τι θα πάρουμε μαζί μας στις παραλίες όσον αφορά τα αξεσουάρ (πετσέτες, χαρτιά, φαγητό κτλ). Για το καλοκαίρι 2019 όμως έχουμε μια καινούργια άφιξη, λίγο περίεργη αλλά συνάμα εύχρηστη και ονομάζεται ''towelkini''.

Αν είσαστε έξυπνοι και δημιουργικοί θα καταλάβετε αμέσως ότι μιλάμε για ένα προϊόν του οποίου η χρησιμότητα του χωρίζετε στα δύο. Το towelkini λοιπόν είναι ένας συνδυασμός πετσέτας θαλάσσης και μαγιό που μπορείτε να το φορέσετε και να εντυπωσιάσετε στις παραλίες του νησιού. Την ευφάνταστη ιδέα την είχε η σχεδιάστρια Aria McManus, γεννημένη στο St. Paolo που τα τελευταία 12 χρόνια ζει και εργάζεται στην Νέα Υόρκη.

Το καλοκαιρινό κομμάτι παρουσιάστηκε πέρσι το καλοκαίρι στην έκθεση του Design Special Store και το έχουμε δει επίσης πριν λίγες μέρες στο πλατό της γνωστής εκπομπής ''Today'' να το δοκιμάζουν οι παρουσιαστές και να διασκεδάζουν. Οι χρωματισμοί που μπορείτε να επιλέξετε είναι σε ανοιχτό χρυσό, ροζ και πράσινο και η τιμή του είναι στα 199$. Μπορεί να το θεωρήσετε αρχικά ένα ''παράλογο'' ρούχο βλέποντας το, αλλά αν το καλοσκεφτείτε μπορεί να σας λύσει τα χέρια σε αρκετές περιπτώσεις.

Μπορείτε να το προμηθευτείτε από την επίσημη ιστοσελίδα και μπορείτε να βρείτε σε μεγάλα και μικρά μεγέθη.


Tags: towelkini, καλοκαίρι, παραλία