NEWS

Το αιχμηρό ρατσιστικό σχόλιο προς την Ραμόνα Βλαντή και η απάντησή της

Δέσποινα Άσπρου


Στην εκπομπή «Μετά τα μεσάνυχτα» της Ελεονώρας Μελέτη ήταν καλεσμένος το βράδυ της Τετάρτης 22/5 ο Δημήτρης Παπανώτας. Ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής απάντησε μεταξύ άλλων και για την κόντρα με τη Ραμόνα Βλαντή, καθώς όπως μάλλον θυμάστε το εντυπωσιακό μοντέλο τον είχε αποκαλέσει σε συνέντευξή της στο παρελθόν "άδειο τενεκέ".

Έχω χορτάσει δόξα. Μπορεί να μη με ξέρει κάποια κυρία που ήρθε από το εξωτερικό, να μη ξέρει και να δηλώνει ότι είμαι άδειος τενεκές, αλλά δόξα με τη σέσουλα. Το “άδειος τενεκές” το είπε μια κυρία που ανέφερες στο βίντεο, ότι εγώ είμαι άδειος τενεκές και δεν με ξέρει. Που πας να κάνεις καριέρα σε μια χώρα, στη showbiz, όταν δεν ξέρεις τους πρωταγωνιστές; Γυρνάς σπίτι σου. Επειδή δεν είχα ποτέ πλάτες και πισινές, ούτε πολιτικές, ούτε οικογενειακές, ούτε τίποτα, ήμουν το εύκολο θύμα. Ακόμα κι ένας οικονομικός μετανάστης που ήρθε εδώ με θράσος να κάνει καριέρα, το πιο εύκολο και πιο ωφέλιμο για εκείνον θα ήταν να επιτεθεί σε μένα. Ανταποδίδω, αλλά δεν έχω μπει στη βρώμικη λογική με έκρινες, θα πάμε στα δικαστήρια. Πόσο θράσος θέλει ένας άνθρωπος να σε πει άδειο τενεκέ και μάλιστα γραπτώς; Πόσο θράσος θέλει; Όταν θέλω κάποιον να μου πει για μόδα δεν θέλω κάποιον από τη Ρουμανία, θέλω κάποιον από την Ιταλία που ξέρουν. Ποιος πουλάει μόδα σε όλο τον κόσμο; Οι Γάλλοι και οι Ιταλοί. Είναι ρατσιστικό αυτό για τους Αμερικάνους; Το “άδειος τενεκές” δεν συγχωρείται», είπε μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Παπανώτας αναφερόμενος στην Ραμόνα Βλαντή.

Μαθαίνοντας το ρατσιστικό σχόλιο, η Ραμόνα Βλαντή θέλησε να απαντήσει μέσα από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.
«Εγώ δεν είπα ποτέ ότι ο ίδιος είναι “άδειος τενεκές”. Χρησιμοποίησα απλά μία ελληνική παροιμία… Δεν τον ξέρω προσωπικά τον κύριο… Είχα βγει μόλις από το παιχνίδι και μου επιτέθηκε, χωρίς να τον ξέρω… Είμαστε στα δικαστήρια με τον κ. Παπανώτα… Είναι αστείο να λέει ότι επειδή είμαι Ρουμάνα δεν ξέρω από μόδα… Δεν έχω δώσει ποτέ δικαιώματα για κάτι τέτοιο…», είπε μεταξύ άλλων, η Ραμόνα στην εκπομπή Ευτυχείτε.

Κατόπιν ο δημοσιογράφος ανέβασε μια φωτογραφία στο Instagram από τις δηλώσεις της Ραμόνας Βλαντή και έγραψε: «Ευτυχώς που υπάρχω και εγώ και έχει κι αυτή η καημένη λόγο ύπαρξης στην τηλεόραση έστω και για λίγα λεπτά... Καταλαβαίνω και τη δική σας αγανάκτηση. Φτάνει πια με το εργάκι "ρατσισμός " και το εργάκι "έχω παιδιά " ... Πια δε θα τολμάμε να μιλάμε καν για τους αλλοδαπούς σε αυτή τη χώρα γιατί με την παραμικρή αναφορά στην καταγωγή τους είμαστε ρατσιστές.

Ας γυρίσουμε την πλάτη σε ανόητες σαν αυτή! Που θα χαρακτηρίσει "ρατσιστικό " το σχόλιο ότι η Ρουμανία δεν είναι η χώρα που διαπρέπει στη μόδα. Και τα παιδιά της φαντάζομαι μετά από αυτό...δεν μπορούν να πάνε σχολείο. Βέβαια για την λαμπρή της πορεία στις πασαρέλες της Ιταλίας, δε ρώτησε η κυρία Καινούργιου. Να δούμε κι εμείς καμία φώτο... αν υπάρχει. Μιλάμε βέβαια για την Ρουμάνα κυρία που χαρακτήρισε την Αλεξάνδρα Κατσαίτη, αυτήν που ντύνει την Τάμτα, βασίλισσα του κιτς. Και πολλές Ελληνίδες παρουσιάστριες τις στόλισε με απαράδεκτα κοσμητικά επίθετα. Γιατί αυτές δεν ξέρουν να ντύνονται!!!! Ενώ η κυρία...ξέρει... Παρακαλώ τα σχόλια σας κόσμια. Μη δώσουμε πάτημα σε ασημαντότητες».


Tags: Ραμόνα Βλαντή, κόντρα, Δημήτρης Παπανώτας, Ρουμανία, Ελλάδα, κόντρα, showbiz