ΟΜΟΡΦΙΑ

Gua sha what; Μάθετε τα πάντα για το μαγικό εργαλείο


Τον τελευταίο καιρό βλέπεις διαρκώς στο Instagram το διάσημο jade roller που αγαπήθηκε πολύ από τις beauty experts. Όμως πλέον υπάρχει κάτι άλλο.

Τι είναι το Gua sha;
Είναι ένα εργαλείο φτιαγμένο από κρύσταλλο το οποίο αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος, ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου και βοηθάει στη βαθιά εισχώρηση των προϊόντων ομορφιάς στην επιδερμίδα. Η τεχνική του Gua sha, που μεταφράζεται ως «ξύσιμο του αέρα», χρησιμοποιήθηκε αρχικά για να απελευθερώσει τις τοξίνες και να ανακουφίσει από τον πόνο τους κουρασμένους, πληγωμένους ή τραυματισμένους μύες του προσώπου.

Μακροπρόθεσμα, η διαδικασία βοηθάει στην αποτοξίνωση, απομακρύνει το πρήξιμο και την κατακράτηση ενώ παράλληλα το πρόσωπο και το σώμα δείχνουν πιο σμιλεμένα.

Χρήση
Κρατήστε το Gua sha με την καμπύλη πλευρά να ακουμπάει στο πρόσωπο, αγκαλιάζοντάς το και γλιστρήστε απαλά προς τα επάνω και έξω, ξεκινώντας από τον λαιμό και πηγαίνοντας σταδιακά προς το πηγούνι και γύρω από το στόμα. Επαναλάβετε 5-10 φορές σε κάθε σημείο. Συνεχίστε στα μάγουλα και γλιστρήστε το απαλά κάτω από τα μάτια, κατευθυνθείτε στα φρύδια και τέλος από το μέτωπο μέχρι τη γραμμή των μαλλιών.

Δείτε το βίντεο για να μάθετε πώς να το εντάξετε στην ρουτίνα ομορφιάς σαςTags: gua sha, beauty, omorfia, moda, gineka, νεσεσέρ, ομορφιά, πρόσωπο, δέρμα, επιδερμίδα, υγεία, λάμψη

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)