ΣΧΕΣΕΙΣ

5 στάσεις για ανάσταση στο κρεβάτι


Καλώς ή κακώς το Πάσχα έχει και τα κακά του και ένα από αυτά είναι νηστεία και όταν λέμε νηστεία δεν εννοούμε μόνο τη διατροφική νηστεία αλλά και την αποχή από το σεξ. 

Ο άνδρας και η γυναίκα επενδύουν συναισθηματικά μέσα από τη σεξουαλική εμπλοκή, προσφέροντας με κάθε σεξουαλική επαφή «κάποια εκατοστά εγγύτητας στη μεταξύ τους απόσταση». Παράλληλα, η επιθυμία για μελλοντική σεξουαλική συνεύρεση ανατροφοδοτείται θετικά μέσα από την ηδονή που λαμβάνουν, ενισχύοντας το οικοδόμημα της σχέσης τους, που θα τους οδηγήσει στη δημιουργία οικογένειας και την προσωπική και κοινωνική τους ολοκλήρωση. Το σεξ κάνει καλό στη σωματική και στην ψυχική μας υγεία και αυτό επιβεβαιώνεται μέσα από τα αποτελέσματα πολλών ιατρικών μελετών, οι οποίες τονίζουν πόσο ευεργετική είναι η επίδραση της σεξουαλικής ζωής. 

Εμείς συγκεντρώσαμε κάποιες από τις πιο hot στάσεις που μπορείτε να κάνετε για τη δική σας "ανάσταση".

1 «Χ».
Η στάση αυτή προϋποθέτει τη γυναίκα να βρίσκεται από πάνω και ξαπλωμένη με τον κόλπο και τα οπίσθια προς το πρόσωπο του άντρα. Είναι μία από τις πιο ξεκούραστες στάσεις αλλά σε οδηγούν στην απόλυτη απόλαυση.

2. Πόδια στους ώμους
Μία από τις πιο κλασικές αλλά και τις απολαυστικές στάσεις. Ενδείκνυται για τον γυναικείο οργασμό και είναι πολύ εύκολο να την πετύχεις και να την εκτελέσεις. Ο άντρας στερεώνεται στα γόνατα και η εσύ είσαι ξαπλωμένη ακουμπώντας τα πόδια σου στους ώμους του συντρόφου σου.

3. «V»
Κάθισε και άσε τα πόδια σου ανοιχτά σε σχήμα «V». Η στάση αυτή είναι ιδανική για την τέλεια διεύσδυση και τον απόλυτο οργασμό!

4. Κnot
Ξαπλώστε στο πλάι κοιτάζοντας προς την ίδια κατεύθυνση, μετά τη διείσδυση, η γυναίκα με τα πόδια της τυλιγμένα γύρω του στηρίζεται στις παλάμες της. Εκείνος θα τυλίξει τα πόδια του γύρω από τη μέση της και έτσι η έντονη επαφή θα σας φέρει στον απόλυτο ερωτικό οργασμό.

5. Girl Boss
Αν σου αρέσει να είσαι από πάνω, δοκίμασε να το κάνεις ανάποδα, κοιτάζοντας τα πόδια του κι εκείνος τα οπίσθιά σου. Ξάπλωσε μπρούμυτα και αγκάλιασε τις γάμπες του ώστε να μπορείς να κινηθείς με μεγαλύτερη άνεση.


Tags: σχέσεις, ομορφιά, ζευγάρι, πάσχα, Πάσχα, γυναίκα, στάση, σχέση, άντρας, Ανάσταση, Μεγάλο Σάββατο, Μεγάλη Κυριακή

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)