ΟΜΟΡΦΙΑ

Η διάσημη Κύπρια facialist του Hollywood μας αποκαλύπτει το μυστικό για δέρμα χωρίς ρυτίδες


H Anastasia Achilleos, η Κύπρια αγαπημένη facialist του Hollywood η οποία γεννήθηκε και ζει στο Λονδίνο, είχε αναλάβει την περιποίηση της επιδερμίδας αρκετών celebrities -είτε αυτό ήταν για τις ανάγκες μιας φωτογράφισης είτε όχι- μεταξύ πολλών και της Κate Moss.

Όπως υποστηρίζει η Anastasia, το μυστικό βρίσκεται στο μασάζ προσώπου. «Στην πραγματικότητα η εφαρμογή του προϊόντος είναι πολύ πιο σημαντική από το ίδιο το προϊόν τις περισσότερες φορές», λέει.

Η συμβουλή που μας δίνει είναι να απλώνουμε την ενυδατική μας κρέμα ασκώντας ελαφρά πίεση και κάνοντας ανοδικές κινήσεις από το πηγούνι μέχρι τους λοβούς των αφτιών. «Κάνοντας κυκλικές κινήσεις γύρω από το κόκκαλο των ματιών, μπορείς να μειώσεις το πρήξιμο των ματιών πολύ πιο εύκολα απ’ ό,τι με κάποιο εργαλείο».

Επίσης προτείνει να χρησιμοποιούμε ένα λαδάκι όταν κάνουμε το μασάζ προσώπου. «Για λάμψη κάντε μασάζ στο πρόσωπο πριν να πάτε για ύπνο -μερικά λεπτά θα κάνουν τη διαφορά», προσθέτει.


Tags: ομορφιά , υγεία, δέρμα, Hollywood, δερματολόγος, Ελληνίδα, μυστικό, τιπ, ρυτίδες , νεανικό , πρόσωπο, omorfia, moda, beauty, love, skin, Κύπρια, facialist

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)