ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΖΟΝ

Η Leandra Medine Cohen μας εμπνέει για τα looks του Σ/Κ


Κείμενο: Μιχάλης Γεωργίου

Μερικές φορές σκέφτεσαι πόσο πολύ δημιουργικός μπορεί να είναι ένας άνθρωπος, και εδώ έρχεται μια από τις αγαπημένες μας bloggers να μας αποδείξει πως η δημιουργικότητα, το στυλ και η μόδα είναι έμφυτα στην καθημερινότητα της.

Λογική η δημιουργικότητα της αφού η τρέλα και ο αυθορμητισμός που χαρακτηρίζουν το ζώδιο της συντελούν έναν άνθρωπο αληθινό, με αγάπη για τη ζωή και με ευφυϊα. Γεννημένη λοιπόν στις 20 Δεκεμβρίου στη Νέα Υόρκη, η Leandra Medine Cohen (@leandramcohen) είναι μια ευχάριστη νότα στα social media μας.

Το blog της έχει όνομα ''Man Repeller'', είναι σε συνεργασία με ακόμα 5 άτομα και το όλο τους θέμα είναι η εμφάνιση ενός όμορφου πλάσματος, χωρίς ταμπού και φοβίες. Αν παρακολουθήσεις την καθημερινότητα της Leandra μπορείς να καταλάβεις αμέσως την απλότητα και την αγάπη της για την διαφορετικότητα.

Ο τρόπος που συνδυάζει τα κομμάτια που φορά, και οι mirror selfies της, είναι αυτά που μας έκαναν να την αγαπήσουμε, όπως και το αγαπημένο της hashtag, #oneleggedselfie.

Μπήκαμε λοιπόν στο προσωπικό της account στο Instagram της και βρήκαμε τα trends που αγάπησε η ίδια και μας τα παρουσίασε με τον μοναδικό της τρόπο. .

Low heels

Ένα από τα πιο αγαπημένα trends για το καλοκαίρι του 2019 είναι τα low heels. Η Leandra εδώ και καιρό δεν τα αποχωρίζετε και έχει στην συλλογή της αρκετά σχέδια.

Feather details

Το αγαπημένο στοιχείο των σχεδιαστών ήταν το φτερό σε αρκετά από τα haute couture σόου. Όμως υπάρχουν και οι πιο απλές επιλογές, όπως μας παρουσιάζει η Cohen.

Puffer jacket

Τα φουσκωτά σακάκια με διάφορα prints.είναι κάτι πολύ ιδιαίτερο για τον χειμώνα που μας έχει περάσει αλλά και για τον χειμώνα που μας έρχεται.

PVS Bags

Το απόλυτο κομμάτι για το καλοκαίρι του 2019 η Leandra το έχει χρησιμοποιήσει εδώ και αρκετό καιρό. Οι τσάντες PVS είναι το trend που πρέπει να υιοθετήσεις στο outfit σου.

Outstanding layering

Η δημιουργικότητα φαίνεται εδώ αφού συνδυάζει πουκάμισο, πλεκτό, jacket και τελειώνει με τα κοσμήματα από πέρλες έτσι ώστε να αναδείξει την chic πλευρά της.

Suit

Αγαπημένο κομμάτι της Leandra είναι το blazer, κι αν είναι λίγο oversized ειναι πιο άνετο για εκείνη όπως μας το παρουσιάζει.

Smart Biker Shorts

Σίγουρα δεν θα μπορούσε να μην φορέσει το hot trend της σεζόν που όλες οι γυναίκες έχουν δοκιμάσει. Το biker short με το γιλέκο κουστούμι είναι κάτι μοναδικό επάνω της.

 


Tags: leandra cohen, man repeller, fashionista, it girl, fashion, trends, τάσεις