ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΖΟΝ

Χαμογέλασε γιατί η πιο sexy τάση στα φορέματα επέστρεψε!

Δέσποινα Άσπρου


Αν σου λέγαμε ότι μπορείς να φοράς μόνο ένα κομμάτι για το υπόλοιπο της ζωής σου, σίγουρα αυτό θα ήταν κάτι θηλυκό και σέξι, σωστά; Μάλλον ναι. Θα επρόκειτο για ένα όμορφο και statement κομμάτι που θα κέρδιζε τις καλύτερες εντυπώσεις... και κάλλιστα αυτό, θα μπορούσε να είναι το λατρεμένο σου backless φόρεμα!

Άλλοτε αέρινα και ρομαντικά, άλλοτε απόλυτα αισθησιακά, τα εξώπλατα φορέματα είναι πάλι της μόδας και δεν σου κρύβουμε τον ενθουσιασμό μας!

Με αφορμή λοιπόν την μεγάλη επιστροφή του trend, εμείς αποφασίσαμε σήμερα να σου παρουσιάσουμε 4 tips για το πώς μπορείς να συνδυάσεις, αλλά και να φορέσεις τα backless φορέματα.

1.Κάθε φορά που αποφασίζεις να φορέσεις ένα εξώπλατο φόρεμα, έρχεσαι πάντα αντιμέτωπη με τα αιώνια ερωτήματα: "τι σουτιέν να φορέσω; Να βάλω διάφανες τιράντες;" Εδώ απαντάμε όχι. Κάθετα. Κάποτε μπορεί να ήταν μια καλή λύση αυτές οι διάφανες τιράντες από σιλικόνη, τώρα όμως που έχουμε τόσες εναλλακτικές πιο στυλάτες, αυτές οι τιράντες φαίνονται άκρως αντιαισθητικές. Τι λοιπόν μπορείς να κάνεις; Χρησιμοποίησε cups από σιλικόνη ή το εναλλακτικό backless-strapless σουτιέν.

2.Όταν επιλέξεις ένα backless φόρεμα, απέφυγε τα έντονα αξεσουάρ. Το συγκεκριμένο είδος φορέματος είναι από μόνο του αξεσουάρ.

3.Διάλεξε το σωστό χτένισμα. Αν θέλεις τη γνώμη μας το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να πιάσεις τα μαλλιά σου πάνω ατημέλητα.

4.Όχι αποκλειστικά για αυτή την εμφάνιση, αλλά γενικότερα, καλό είναι να περιποιήσε το δέρμα σου κάνοντας απολέπειση στην πλάτη σου. Το συγκεκριμένο βέβαια φόρεμα "απαιτεί" το δέρμα σου να είναι λαμπερό και καθαρό, οπότε είναι ένας ακόμη βασικός λόγος.


Tags: εξώπλατο φόρεμα, φόρεμα, σέξι, τάση, backless, trend, fashion, ss, spring, summer, 2019, style, fashion, trends, άνοιξη, καλοκαίρι, τάσεις, μόδα, ιδέες, προτάσεις, tips, instagram, influencers