ΟΜΟΡΦΙΑ

Ο makeup artist της Meghan Markle αποκάλυψε το μυστικό για να καλύψετε τα σπυράκια


Μετά τον γάμο της Meghan Markle με τον Prince Harry, το μακιγιάζ της έγινε viral και έτσι έγινε περιζήτητο και το όνομα του makeup artist της. Ο λόγος για τον Daniel Martin ο οποίος έχει απίστευτες γνώσεις και καθημερινά μοιράζεται στον λογαριασμό του στο Instagram αλλά και σε συνεντεύξεις αρκετά tips.

Όσον αφορά στο πρόβλημα με τα σπυράκια, σύμφωνα με τον Daniel Martin, αυτό που πρέπει να κάνετε πριν οτιδήποτε άλλο, είναι να εφαρμόζετε μία πολύ λεπτή στρώση κορτιζονούχας κρέμας τοπικά για να τα προστατεύσετε από τα μικρόβια.Στη συνέχεια για να έχετε full κάλυψη εφαρμόστε λίγη ποσότητα από primer σκιάς από πάνω έτσι ώστε το concealer που θα τοποθετήσετε να μην αλλοιωθεί και να διαρκέσει για ώρες.

Με αυτό το τρικ τα σπυράκια δεν θα έρθουν σε επαφή με το foundation και έτσι δεν θα επιβαρυνθεί η κατάστασή του. Τώρα γνωρίζετε τι πρέπει να κάνετε όταν θα θέλετε να καλύψετε τα σπυράκια σας.

Do it like Meghan!


Tags: Daniel Martin, όνομα, χώρο, μακιγιάζ , γάμος, Meghan, Meghan Markle, Prince Harry, σπυράκια, ομορφιά, makeup, makeup artist, μόδα, moda, omorfia

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)