ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΖΟΝ

Αυτό είναι και φέτος το απόλυτο trend στα μαγιό!

Δέσποινα Άσπρου


Μπορεί να είναι σχετικά νωρίς, ωστόσο όλες μας έχουμε αρχίσει να σκεφτόμαστε τις καλοκαιρινές μας διακοπές! Μην το αρνείστε! That's fact.

Και κάπως έτσι το θέμα "μαγιό" έχει αρχίσει διστακτικά να μας απασχολεί. Το μαγιό άλλωστε δεν είναι απλώς το απόλυτο κομμάτι του καλοκαιριού, αλλά και το must have item. Μπορείς να πας στη θάλασσα χωρίς ρούχα, χωρίς παπούτσια, χωρίς τσάντα, αλλά είναι ανέφικτο να πας χωρίς μαγιό!

Και μιας και πλησιάζουμε σιγά-σιγά το πάσχα και αν ο καιρός είναι καλός δεν αποκλείονται οι βόλτες στην παραλία, έφτασε η στιγμή να δούμε την μεγάλη τάση στα μαγιό που θα κυριαρχήσει και φέτος!

Κάνοντας μια μικρή έρευνα στα πιο γνωστά swimwear brands διαπιστώσαμε ότι τα high cut μαγιό, τα οποία θυμίζουν πολύ έντονα τα 1980s, υπάρχουν παντού και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενες για αυτό! Ο λόγος; Κάνουν τα πόδια μας να φαίνονται πιο ψηλά και αδύνατα.

Τα εν λόγω μαγιό μπορείς να τα βρεις σε μπικίνι ή ολόσωμο αλλά και σε πολλά χρώματα και σχέδια.


Tags: τάσεις, μαγιό, μόδα, καλοκαίρι, άνοιξη, 2019, στυλ, παραλία, fashion, trend, style, swimwear, swimsuit, spring, summer, beach, ootd