ΟΜΟΡΦΙΑ

Εξαφανίστε τους μαύρους κύκλους με αυτές τις 4 κινήσεις


Αρκετοί είναι οι λόγοι για τους οποίους μια γυναίκα μπορεί να έχει σακούλες στην περιοχή των ματιών. Μπορεί να είναι γονιδιακό ή να οφείλεται σε κακή διατροφή, κατακράτηση υγρών και κούραση, καθώς η έντονη καθημερινότητα μπορεί να έχει αντίκτυπο και στο δέρμα αλλά και στην περιοχή των ματιών.
Κι αυτό είναι το σημάδι που μάς προειδοποιεί ότι χρειαζόμαστε ξεκούραση. Όση κρέμα ματιών και να εφαρμόζουμε, υπάρχουν κάποιες ημέρες που ξυπνάμε με τα μάτια πρησμένα και έχουμε ανεπιθύμητες σακούλες. Τη λύση σε αυτό το πρόβλημα μπορεί να μάς το δώσει το μακιγιάζ.

Ακολουθώντας τα πιο κάτω εύκολα τρικ, μπορούμε να έχουμε την ιδανική κάλυψη.

- Αποφεύγουμε την υπερβολική κάλυψη με οποιοδήποτε προϊόν, foundation ή concealer καθώς το πρόβλημα γίνεται πιο έντονο, το προϊόν σπάει και δημιουργούνται γραμμές.

- Εφαρμόζουμε ελάχιστη ποσότητα, στην κατάλληλη απόχρωση και τη δουλεύουμε με απαλές ταμποναριστές κινήσεις.

- Δεν χρησιμοποιούμε highlighter καθώς έτσι δημιουργούνται γυαλάδες στις εσωτερικές κόγχες των ματιών ή στο κόκκαλο των ζυγωματικών που είναι δίπλα στην περιοχή όπου εμφανίζονται οι σακούλες.

- Εφαρμόζουμε σκούρο μολύβι στις ρίζες των βλεφάρων, αφού βοηθάει να κρύψουμε ελαφρώς τις σακούλες σε συνδυασμό με τη σωστή κάλυψη από concealer. 


Tags: μάτια, υγεία, πρόσωπο, γυναίκα, πρήξιμο, μαύροι κύκλοι

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)