ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΖΟΝ

Η νέα συλλογή του Valentino είναι σκέτη ποίηση


Κείμενο: Μιχάλης Γεωργίου

Ένα αλλιώτικο τρόπο βρήκε ο σχεδιαστής Pierpaolo Piccioli του οίκου Valentino να εκφράσει την δημιουργικότητα του για την κολεξιόν Φθινόπωρο / Χειμώνα 2019. Αρκετοί σχεδιαστές έχουν ίσως ως έμπνευση τον αγαπημένο τους ποιητή ή ένα συγκεκριμένο  ποίημα του καθενός ξεχωριστά για να τελειοποιήσουν την κολεξιόν τους.

Όπως εξομολογήθηκε ο Piccioli, εμπνεύστηκε από το κίνημα ''Emancipation of Poetry'' (κατά το οποίο στίχοι ποίησης αναγράφονται στους τοίχους της πόλης) και συνεργάστηκε με 4 διαφορετικούς συγγραφείς για να συντάξουν ένα μικρό βιβλίο με τίτλο ''Valentino on Love'', που δόθηκε στους καλεσμένους κατά τη διάρκεια του σόου.

Δείτε ολόκληρο το σόου εδώ.

Τα vibes που πήραμε από το συγκεκριμένο σόου ήταν πως ο οίκος Valentino μοιάζει να είναι ερωτευμένος με τη γυναίκα και έτσι ανέδειξε ένα πιο ρομαντικό πρόσωπο. Οι ποιητές που συνεργάστηκαν με τον οίκο ήταν οι Yrsa Daley-Ward, Mustafa the Poet, Greta Bellamacina και Robert Montgomery και η συνεργασία τους δεν έμεινε μόνο στο βιβλιαράκι. Συγκεκριμένοι στίχοι έχουν κεντηθεί στο εσωτερικό φορεμάτων, τσαντών αλλά και πάνω σε φούστες από τούλι. 

Αξιζει να πούμε πως στα τέλη του 2018 ο οίκος συνεργάστηκε ξανά με την ποιήτρια Yrsa Daley-Ward για τη δημιουργία αυτού του βίντεο:


Tags: valentino, valentino on love, fashion, μόδα, σόου, fashion show

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)