ΟΜΟΡΦΙΑ

Ακολουθήστε τη ρουτίνα του beauty sleep της Elle Macpherson


Το μυστικό της επιδερμίδας τoυ διάσημου μοντέλου Elle Macpherson δεν είναι κάτι άλλο από τον ύπνο. «Ένας καλός ύπνος το βράδυ είναι το απόλυτο beauty must!

Με τα χρόνια έχω μάθει να κοιμάμαι καλύτερα και πλέον κοιμάμαι 7 ώρες. Έχουμε ανάγκη το beauty sleep μας, είναι άλλωστε ένα επιστημονικό δεδομένο. Έχω μάθει από τον γιατρό μου Dr Simone Laubscher PhD ότι το εξωτερικό ή το ανώτερο στρώμα του δέρματός μας περιλαμβάνει νεκρά κύτταρα. Κατά τη διάρκεια ενός βαθύ ύπνου, ο μεταβολικός ρυθμός της επιδερμίδας επιταχύνεται, κάτι που βοηθάει στην επανόρθωση. Είτε πρόκειται για παράγοντες όπως η υπεριώδης ακτινοβολία ή η “εσωτερική τοξική υπερφόρτωση” από πάρα πολλές νύχτες που δεν κοιμόμαστε καλά, πραγματικά χρειαζόμαστε τον "ύπνο ομορφιάς" μας».

1. Πριν από τον ύπνο ετοιμάζει ένα Sleep Well Calming tea.

2. Ψεκάζει τα μαξιλάρια του κρεβατιού με sleep spray για να χαλαρώσει και να δημιουργήσει μια πιο calming αίσθηση για να μπορεί να κοιμηθεί πιο ήρεμα.

3. Αφήνει το κινητό, ξεχνά τα scroll down στο Instagram και αν είναι ακόμη δύσκολο να κοιμηθεί, ξαπλώνει τοποθετει τα πόδια της πάνω στον τοίχο και τεντώνει τα χέρια της στον τοίχo- σαν την πόζα του yoga viparita karani.

Δοκιμάστε τα και είμαστε σίγουροι θα εντάξετε ένα από τα πιο πάνω στο beauty sleep σας.

 


Tags: beauty, ομορφιά , Elle Macpherson, ρουτίνα, beauty, sleep, βραδινή , φροντίδα

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)