ΓΛΥΚΑ

Η Αθηνά Λοϊζίδου προτείνει χαλβά με εσπεριδοειδή, αμύγδαλα και σταφίδες

Αθηνά Λοϊζίδου


Η καλύτερη συνταγή για χαλβά. Δοκιμάστε την και θα καταλάβετε γιατί μας αρέσει τόσο πολύ.

Χρόνος ετοιμασίας: 15΄

245 θερμίδες ανά 100 γρ.

Θα χρειαστούμε ένα στρογγυλό ταψί για κέικ ή ένα ορθογώνιο ταψί

Υλικά

110 ml ηλιέλαιο
220 γρ. σιμιγδάλι χοντρό
80 γρ. καβουρδισμένα αμύγδαλα χοντροκομμένα
100 γρ. σταφίδες

Για το σιρόπι

260 γρ. ζάχαρη
560 ml νερό
Ξύσμα φλούδας από ένα πορτοκάλι
Ξύσμα φλούδας από ένα λεμόνι
1 κουταλάκι κανέλα αλεσμένη

Διαβάστε την εκτέλεση της συνταγής στο Athena's Recipes