ΑΣΤΡΑ

Οι αποκριάτικες στολές που ταιριάζουν στο ζώδιο σου!


Οι Απόκριες και το Καρναβάλι σε προσκαλούν το 2019 να ζήσεις για άλλη μια φορά τη χαρά της μεταμφίεσης. Αν εξακολουθείς να μασκαρεύεσαι, ξέρεις πόσο ευχάριστη είναι η όλη εμπειρία. Αν όμως έχεις να «ντυθείς» από παιδί, πραγματικά δεν ξέρεις τι χάνεις! Και στη μια και στην άλλη περίπτωση, μη χάσεις την ευκαιρία να το ζήσεις και να το γλεντήσεις, αποκτώντας έστω και για μια βραδιά μια άλλη προσωπικότητα. Την προσωπικότητα που σου υπαγορεύει το ζώδιό σου! Το αφιέρωμα μας σου δίνει κάποιες ιδέες για το ποιες μεταμφιέσεις και αποκριάτικες στολές ταιριάζουν αστρολογικά στο ζώδιο σου, ώστε να ετοιμαστείς έγκαιρα.

Αποκριές - καρναβάλι 2019
Στις Απόκριες και στο καρναβάλι, το κάθε ζώδιο αντιμετωπίζει με τον δικό του τρόπο το μασκάρεμα. Άλλοι το λατρεύουν (μακάρι να μπορούσαν να το κάνουν κάθε μέρα και ώρα!) και θα ασχοληθούν με φροντίδα και κέφι με το κουστούμι που θα βάλουν. Άλλοι το βλέπουν αμήχανα και τσαπατσούλικα, πλασάροντας για «καουμπόικη» (και καλά) μεταμφίεση ένα μπλουτζην, ένα καρώ πουκάμισο και ένα καπέλο.

Στα ζώδια της Φωτιάς (Κριός, Λέοντας, Τοξότης) αρέσει η ιδέα να μεταμφιεστούν σε κάτι εντυπωσιακό και μεγαλόπρεπο, αλλά έχουν την τάση, ιδίως οι άντρες εκπρόσωποι των ζωδίων, να… φορτώνουν σε άλλους την εξασφάλιση της μεταμφίεσής τους. Οι γυναίκες πάλι επιδιώκουν και καταφέρνουν να κάνουν αίσθηση, ό,τι και να διαλέξουν.

Τα ζώδια της Γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως), εφόσον αποφάσισαν να μασκαρευτούν –που δεν είναι κι εύκολο να το δεχτούν, μη νομίζεις— θα το κάνουν όσο πιο καλά γίνεται, φροντίζοντας να βρουν μια μεταμφίεση που να είναι εύστοχη, επιτυχημένη, καλοφτιαγμένη αλλά και… να μην τους χαλά το ίματζ.

Από τα ζώδια του Νερού, ο Καρκίνος και οι Ιχθείς δέχονται ευχάριστα την ιδέα, αλλά αμελούν να ασχοληθούν με το πρακτικό μέρος της, αν κάποιος άλλος δεν τους το θυμίσει. Είναι εκείνοι που, τελευταία στιγμή, θα πάρουν ένα σεντόνι και θα το τυλίξουν γύρω τους κάνοντας «τον αρχαίο», ή θα του ανοίξουν δυο τρύπες στη θέση των ματιών, για να παραστήσουν το φάντασμα. Αντίθετα ο Σκορπιός, που λατρεύει τέτοιες φάσεις, θα ασχοληθεί με ζήλο με τη μεταμφίεσή του.

Όσο για τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος) παίρνουν το θέμα πολύ ζεστά. Κατεβάζουν ένα σωρό ιδέες και περνάνε από τη μια απόφαση στην άλλη, χωρίς να καταλήγουν πουθενά. Τελικά τους προλαβαίνει ο χρόνος και βρίσκονται στο παρά πέντε να ψάχνουν στο κατάστημα «εποχιακών ειδών» της περιοχής ή, χειρότερα, στο ψιλικατζίδικο, για να βολευτούν όπως-όπως.


Tags: ζώδια, αστρολογία, ευτυχία

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)