ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΖΟΝ

Αυτό είναι το vegan μπουφάν που πρωταγωνιστεί στους δρόμους της Νέας Υόρκης

Κατρίνα Πίτρακκου


Δεν συμβαίνει καθημερινά οι πρωταγωνίστριες της street μόδας να εμφανίζονται με ένα κοινό κομμάτι την ίδια μέρα. Κι όταν συμβαίνει αυτό είμαστε σίγουρες ότι κάποιος λόγος κρύβεται πίσω απ' αυτή την ''σύμπτωση''. Ενώ η καρδιά της μόδας χτυπάει αυτή την εβδομάδα στη Νέα Υόρκη, οι showgoers αποφάσισαν να δείξουν την ''στήριξή'' τους σε μια νέα σχεδιάστρια από την Βουδαπέστη, που αν ανήκεις στα πιο ενημερωμένα κορίτσια της μόδας, σίγουρα θα την έχει πιάσει το αυτί σου.

Πρόκειται για την Sandra Sandor και το brand Nanushka, που δημιούργησε αίσθηση με τα φουσκωτά μπουφάν της στους δρόμους του Μεγάλου Μήλου την δεύτερη ημέρα του New York Fashion Week.

Η νεαρή σχεδιάστρια, φαίνεται να γνωρίζει μεγάλη αναγνώριση ανάμεσα στις influencers που την τίμησαν με την παρουσία τους στο σόου της την περασμένη Παρασκευή, και δεν είναι τυχαίο που είδαμε τις δημιουργίες της να παρελαύνουν μπροστά μας στη street μόδα.

Τα κορίτσια της μόδας, δεν επέλεξαν τυχαία βέβαια να εμφανιστούν με το συγκεκριμένο μπουφάν, αφού μοιάζει ιδανικό για τις χαμηλές θερμοκρασίες στη Νέα Υόρκη. Όσο για την Nanushka, σημειώστε την στο μυαλό σας γιατί είναι σίγουρα μια από τις νέες αγαπημένες των ''it'' girls και πρόκειται να μας απασχολήσει και τις επόμενες μέρες.


Tags: μπουφάν, εβδομάδα μόδας, Νέα Υόρκη, street fashion, looks, Nanushka

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)