ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Ο διαγωνισμός έχει λήξει, όπου μπορούσες να κερδίσεις ένα από τα οκτώ εξειδικευμένα προϊόντα για το κρασί ή τη σαμπάνια

newsroom must


  • Ο διαγωνισμός ισχύει από τις 17/12/18  μέχρι και τις 06/01/19

    Ο διαγωνισμός ισχύει από τις 17/12/18 μέχρι και τις 06/01/19

Οι νικητές: 

Πέντε Red Wine Aerator Tower Set
Άντρια Παπαγεωργίου - Λεμεσός
Μάριος Μιχαήλ - Λευκωσία
Ζαχαρίας Παντελή - Λευκωσία
Γιώργος Φωτίου - Λεμεσός
Ρένος Ασσιώτης - Λευκωσία

Ένα Red Wine Aerator
Σταυρουλα Πέτρου - Λευκωσια

Δυο Champagne Preserver
Πέτρος Πέτρου - Λευκωσία
Γιάννα Σωκράτους - Λεμεσός

 

Λάβε μέρος στο διαγωνισμό για να κερδίσεις ένα από τα οκτώ εξειδικευμένα προϊόντα για το κρασί ή τη σαμπάνια, συνολικής αξίας €715, με την ευγενική προσφορά της εταιρείας Οινοτροπίες.

Ο διαγωνισμός ισχύει από τις 17/12/18 μέχρι και τις 06/01/19.

Διαβάστε τους Όρους Συμμετοχής

Τα δώρα:

Red Wine Aerator Tower Set - V1071
Vinturi – Ιδανικό για να παρέχει την δυνατότητα αναγκαίου αερισμού του κρασιού, για άμεση απόλαυση της αρωματικής αξίας της φιάλης. Τελειοποιεί την διαδικασία σερβιρίσματος, κατακρατώντας υπολείμματα φελλού και άλατα κατά την μετάγγιση στην καράφα και το ποτήρι, ή ακόμα και τυχόν ίζημα από παλαιωμένα κρασιά. Θα δοθούν πέντε Red Wine Aerator Tower Set.
       Red Wine Aerator - V1010
Vinturi – Ιδανικό για να παρέχει την δυνατότητα αναγκαίου αερισμού του κρασιού, για άμεση απόλαυση της αρωματικής αξίας της φιάλης. Τελειοποιεί την διαδικασία σερβιρίσματος, κατακρατώντας υπολείμματα φελλού και άλατα κατά την μετάγγιση στην καράφα και το ποτήρι, ή ακόμα και τυχόν ίζημα από παλαιωμένα κρασιά. Θα δοθεί ένα Red Wine Aerator.
         Champagne Preserver - zzysh - Z3030
zzysh -  Ένα επαναστατικό σύστημα διατήρησης Σαμπάνιας, παρατείνοντας την αξία του περιεχομένου της φιάλης, κρατώντας την έτσι αφρώδη και γευστική, όπως και στο πρώτο άνοιγμα. Η φιάλη φυλάσσεται ακολούθως μέχρι και μερικές εβδομάδες αναλόγως της συχνότητας χρήσης. Θα δοθούν δυο Champagne Preserver.

 

Λίγα λόγια για την εταιρεία:
H Coravin, Vinturi and zzysh, με τις πρωτοπόρες συσκευές τους καινοτομούν σημαντικά. Η Findi Trading Ltd τις εκπροσωπεί από το 2016, διανέμοντας τις αποκλειστικά στην Κύπρο, με την εταιρεία Οινοτροπίες προσεγγίζοντας δυναμικά το χώρο των αξεσουάρ κρασιού, τόσο στον επαγγελματικό τομέα Ho.Re.Ca, όσο και για χρήση στον ιδιωτικό τομέα, προσφέροντας  αδιαμφισβήτητες μεθόδους στον χώρο σερβιρίσματος και απόλαυσης του κρασιού.

Οινοτροπίες
τηλ. +357 25 314420
email findi@cytanet.com.cy
facebook page oinotropieswineessentials


Tags: Οινοτροπίες, διαγωνισμός, must, κρασί, εξειδικευμένα προϊόντα, κρασί, σαμπάνια