ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Ο διαγωνισμός έχει λήξει, όπου μπορούσες να κερδίσεις ένα από τα τέσσερα καλάθια με προϊόντα Melissa

newsroom must


  • Ο διαγωνισμός ισχύει από τις 30/11/18 μέχρι και τις 21/12/18.

    Ο διαγωνισμός ισχύει από τις 30/11/18 μέχρι και τις 21/12/18.

Οι νικητές:

Μαρία Παντελή - Λάρνακα
Αγάπη Μιλτιάδους - Λευκωσία
Σάββας Πάμπακας - Λεμεσός
Κορνήλιος Κάντου - Λεμεσός

 

Λάβε μέρος στο διαγωνισμό και κέρδισε ένα από τα τέσσερα καλάθια με προϊόντα Μέλισσα.

Ο διαγωνισμός ισχύει από τις 30/11/18 μέχρι και τις 21/12/18.

Διαβάστε τους Όρους Συμμετοχής

Λίγα λόγια για τα προϊόντα «Μέλισσα»:
Το όνομα «Μέλισσα» δόθηκε στα προϊόντα ζυμαρικών από τον Αλέξανδρο Κίκιζα το 1947, έχοντας ως πηγή έμπνευσης την εργατική και περήφανη μέλισσα. Από τότε, η Μέλισσα, αγαπήθηκε από το καταναλωτικό κοινό, για την υψηλή και πάντα σταθερή ποιότητα των ζυμαρικών της, τη συσκευασία της, τις καλές τιμές, τις προσφορές, την μεγάλη της γκάμα , τις διαφημίσεις της, το σλογκαν των απανταχού μακαρονάδων, καθώς και για την συνεχή εξέλιξη της μάρκας και διείσδυση σε νέες κατηγορίες.

Άριστη ποιότητα
Οι συνεχείς επενδύσεις σε νεες τεχνολογίες και στα πιο εξελιγμένα μηχανήματα, οι αυστηροί έλεγχοι και το σιτάρι του Θεσσαλικού κάμπου ως πρώτη ύλη, είναι οι πιο σημαντικοί συντελεστές για την άριστη ποιότητα των ζυμαρικών Μέλισσα.

60 χρόνια Μέλισσα
Εδώ και 60 χρόνια, το όνομα της εταιρείας Melissa είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με την Ελλάδα, την ποιότητα και τις διαχρονικές αξίες. Ο Αλέξανδρος Κίκιζας δημιούργησε την εταιρεία Melissa το 1950 και έκτοτε πολλές γενεές Ελλήνων μεγάλωσαν με τα προϊόντα του. Είναι τα δικά του προϊόντα που αντικρίζαμε ως παιδιά στο τραπέζι της γιαγιάς, έπειτα στα ψώνια της μητέρας μας και σήμερα στο δικό μας τραπέζι. Η εταιρεία Melissa, χάρη στο μεράκι και την ποιότητα των προϊόντων της, κέρδισε την προτίμησή μας και κατόρθωσε να γίνει η μεγαλύτερη ελληνική εταιρία ζυμαρικών στα Βαλκάνια. Με το βλέμμα στο μέλλον και τις ρίζες στην παράδοση, η εταιρεία Melissa γιορτάζει τα 60 χρόνια από τη γέννησή της και σας προσκαλεί να τα γιορτάσετε μαζί της.


Tags: Melissa, μακαρόνια, διαγωνισμός, καλάθια, δώρο must

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ