ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΖΟΝ

4 κομμάτια που θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις αυτό το Φθινόπωρο

Μαρίνα Χαραλάμπους


 • Kαρό παλτό

  Kαρό παλτό

 • Cardigan σε παλ απόχρωση

  Cardigan σε παλ απόχρωση

 • Total white σύνολο

  Total white σύνολο

 • Άσπρα παπούτσια

  Άσπρα παπούτσια

Μπορεί το φθινόπωρο να χανόμαστε μέσα σε μια ντουλάπα που έχει πολλά κομμάτια και δεν ξέρουμε τι να φορέσουμε αλλά με οργάνωση όλα γίνονται καλύτερα. Εμείς θα μιλήσουμε για κάποια κομμάτια που αξίζει να επενδύσετε το φθινόπωρο για να ξεχωρίσετε και να κλέβετε τις εντυπώσεις όπου και να βρίσκεστε.

Επενδύστε σε ένα μακρύ καρό παλτό αφού θα αναβαθμίσει όλο σας το σύνολο, θα σας κρατήσει ζεστές και θα δείχνε πιο ακριβό όλο το αποτέλεσμα. Αν ποντάρετε σε καφέ αποχρώσεις ακόμη καλύτερα αφού θα μπορείτε να το συνδυάσετε με άλλα χρώματα πιο εύκολα.

Επιλέξτε ένα cardigan σε παλ απόχρωση αφού το φθινόπωρο πάντα τα χρώματα τραβάνε τα βλέμματα πιο εύκολα . Το μάτι μας έχει συνηθίσει να βλέπει μουντές αποχρώσεις για αυτό οτιδήποτε αντίθετο είναι πάντα επιβλητικό.

Ποντάρετε σε ένα total white σύνολο. Αντικαταστήστε τα total black σύνολα και επενδύστε στο άσπρο. Αμέσως θα ξεχωρίσετε και θα δείξετε πως έχετε αυτοπεποίθηση αλλά και γνώσεις για την μόδα. Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και με τα άσπρα παπούτσια αφού θα αλλάξουν τον χαρακτήρα όλου του συνόλου σας. Επενδύστε σε μποτάκια ή μπότες σε άσπρο χρώμα και δώστε ένα πιο fun και cool 80s χαρακτήρα.


Tags: καρό παλτό, άσπρο, Φθινόπωρο, κομμάτια, Χειμώνας, τάσεις, street style, τι να φορέσεις, total white, παλ αποχρώσεις, πλεκτό

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)