ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Η Τζώρτζια Παναγή μιλά πρώτη φορά για τον σύντροφό της


Η παρουσιάστρια που βρίσκεται φέτος στην εκπομπή «Όλα Καλά» φωτογραφίζεται πιο λαμπερή από ποτέ και απαντά για πρώτη φορά για τις σχέσεις της με την Κωνσταντίνα Ευριπίδου, για το λάθος της, για το αν μετάνιωσε για τα εγκωμιαστικά σχόλια για τη Χριστιάνα Αριστοτέλους στον αέρα της εκπομπής και μάς εξομολογείται ότι αυτή την περίοδο είναι… «full in love».
ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑ ΦΩΤΙΟΥ για το περιοδικό BEAUTIFUL PEOPLE
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΝΤΕΜΗΣ ΣΙΡΑΝΙΔΗΣ STYLING ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟ SKINNY FOX ΓΙΑ ΤΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ.

Νέα εκπομπή, νέα τηλεοπτική στέγη. Φαντάζομαι πως σε βρίσκω σε μία άκρως παραγωγική περίοδο…
Είμαι πολύ ευτυχισμένη γιατί κάνω αυτό που αγαπώ και συνεργάζομαι με ανθρώπους που εκτιμώ και σέβομαι. Μετά το «Cup Of Joy», το «Όλα Καλά» είναι η ιδανική εκπομπή για να ξανασυστηθώ στον κόσμο και να γνωρίσει πτυχές του χαρακτήρα μου που ενδεχομένως δεν είχα βγάλει στο παρελθόν.

Τελικά είναι, όντως, «Όλα Καλά» στην εκπομπή;
Δεν είναι απλώς όλα καλά, είναι τέλεια! Γιατί πιστεύετε το αντίθετο; Ποτέ δεν έχω τοποθετηθεί αρνητικά για κανένα συνεργάτη μου. Πόσω μάλλον για τη συγκεκριμένη εκπομπή, που από την πρώτη μέρα παίρνω απίστευτη αγάπη από τους ανθρώπους καναλιού που θέλουν να πετύχουμε. Οτιδήποτε άλλο ακούγεται, δεν με αφορά και πραγματικά με στεναχωρεί να αδικούν αυτή την ομαδική προσπάθεια.

Θα μπω κατευθείαν στο θέμα, μετάνιωσες για όλα όσα δήλωσες στον αέρα της εκπομπής για τη Χριστιάνα Αριστοτέλους;
Γιατί να μετανιώσω; Είπα κάτι κακό; Τι ήταν αυτό που ενόχλησε;

Για τη Χριστιάνα δήλωσες ότι «είναι η βασίλισσα της απογευματινής ζώνης», για την Κωνσταντίνα Ευριπίδου, όμως, που είναι και συνεργάτιδά σου, δεν είπες κάτι ιδιαίτερο. Γιατί έγινε αυτό;
Η Κωνσταντίνα και η Χριστιάνα είναι δύο τελείως διαφορετικά πρόσωπα. Το κάθε ένα έχει διαγράψει τη δική του πετυχημένη πορεία και δεν αντιλαμβάνομαι τον λόγο που υπάρχει σύγκριση. Όταν αναφέρθηκα στη Χριστιάνα, είπα αυτό που πιστεύω. Και κυρίως, εν τη απουσία της. Υπάρχει κάποιος που να το αμφισβητεί αυτό; Εν πάση περιπτώσει, με την Κωνσταντίνα μάς ενώνουν περισσότερα πράγματα απ’ όσα φαντάζεστε. Έχουμε μία άψογη συνεργασία, σεβόμαστε η μία την άλλη και δεν υπάρχει τίποτα σκοτεινό στο παρασκήνιο. Ίσως να ήταν λάθος μου που δεν ανέφερα περισσότερα πράγματα για την Κωνσταντίνα γιατί εκείνη τη στιγμή αιφνιδιάστηκα. Η ίδια γνωρίζει πολύ καλά την άποψή μου για το πρόσωπό της και αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει. Έχουμε μία αληθινή σχέση, που χτίζεται σε γερά θεμέλια και δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να το καταστρέψει αυτό. Μακριά από μένα οι ίντριγκες και οι κακίες.

Η Κωνσταντίνα δήλωσε στο συγκεκριμένο περιστατικό ότι έχετε τσακωθεί μία φορά. Δεν θα σε ρωτήσω πότε και πού έγινε, αλλά ποια ήταν η αφορμή;
Τσακωμός σε μία δουλειά μπορεί να θεωρηθεί και μία έντονη διαφωνία γύρω από ένα θέμα. Ποιος δεν έχει διαφωνήσει με συνεργάτη του;

Απ’ ό,τι καταλαβαίνουμε, δεν έχετε ακόμη αναπτύξει σχέσεις φιλίας. Στο μέλλον θεωρείς ότι μπορεί να γίνει κι αυτό;
Η φιλία είναι κάτι σημαντικό και ιερό. Έχω στη ζωή μου λίγους και καλούς φίλους, που όλοι μαζί έχουμε δώσει τις «εξετάσεις» μας και περάσαμε με άριστα. Σχετικά με την Κωνσταντίνα, θεωρώ ότι με την πάροδο του χρόνου θα έρθουμε ακόμη πιο κοντά. Όλα θέλουν τον χρόνο τους. Συνεργαζόμαστε λίγες μόνο εβδομάδες. Δεν νομίζετε ότι για να στεριώσει μία φιλία χρειάζεται λίγος χρόνος; Πάντως είμαστε σε πολύ καλό δρόμο.

Στα παρασκήνια τι κλίμα επικρατεί; Γυαλιά-καρφιά, βούρτσες να εκσφενδονίζονται στον αέρα και τα σχετικά;
Δεν πήγα εκεί για να τσακωθώ με κανέναν. Πόσω μάλλον με ανθρώπους που είναι στη δουλειά περισσότερα χρόνια από μένα και μπορώ να μάθω πολλά δίπλα τους.

Λέγονται πολλά για το είδος της συμφωνίας που έκλεισες με το Σίγμα. Τελικά γνώριζες αν θα είσαι πάνελ ή η συμφωνία ήταν για συμπαρουσίαση;
Η συμφωνία που έγινε αφορά εμένα και το κανάλι. Για να γίνω, όμως, πιο συγκεκριμένη, συμφώνησα να είμαι σε μία ομάδα που προσπαθεί για το καλύτερο αποτέλεσμα, με κύριο στόχο να ψυχαγωγεί το τηλεοπτικό κοινό. Οι ταμπέλες δεν με αφορούν. Ο καθένας κρίνεται για την παρουσία του, σε όποιο πόστο κι αν βρίσκεται.

Γενικά, είσαι ευχαριστημένη από τον ρόλο σου στην εκπομπή;
Είμαι απόλυτα ευχαριστημένη και ικανοποιημένη από τη συνεργασία μου με το Sigma. Μού προσέφεραν δουλειά λίγο πριν την έναρξη της τηλεοπτικής σεζόν, με ενσωμάτωσαν σε μία ομάδα -που τα περισσότερα μέλη της είχαν συνεργαστεί στο παρελθόν- κι εγώ έγινα μέλος μίας παρέας που αγαπά το κοινό.

Στο μέλλον θα ήθελες να έχεις δική σου εκπομπή; Και αν ναι, τι θεματολογία θα είχε;
Και σήμερα και αύριο και μεθαύριο θα ήθελα να συνεχίσω να έχω δουλειά. Αυτό μού αρκεί.

Πίστευες ποτέ ότι θα είχες τέτοια πορεία στην τηλεόραση;
Θεωρώ ότι είμαι πολύ μικρή ακόμη ηλικιακά για να μπορεί κάποιος να πει ότι έχω διαγράψει μία σημαντική πορεία στον χώρο της τηλεόρασης. Σίγουρα χαίρομαι που πραγματοποιήθηκε το όνειρό μου να δουλέψω στα media και να ζήσω όμορφες στιγμές. Μόνο ο Θεός γνωρίζει τι θα γίνει στη συνέχεια. Σίγουρα, μετά από σκληρή δουλειά και αγάπη για το αντικείμενό μου κατάφερα να δουλέψω μαζί με πολύ σημαντικούς ανθρώπους που μού έδωσαν μεγάλες ευκαιρίες. Το «Ξαναδέστε τους» και το «Cup of Joy» είναι μέχρι στιγμής οι πιο σημαντικοί σταθμοί στην πορεία μου γιατί κατάφερα να δοκιμαστώ σε διαφορετικά πράγματα.

Με την ομάδα του «Ξαναδέστε τους» έχεις επαφές;
Με κάποιους φυσικά και έχω. Όμως, η απόσταση και οι υποχρεώσεις του καθενός δεν βοηθούν στο να έχουμε πιο συχνή επικοινωνία. Οι πραγματικές σχέσεις κρατάνε στον χρόνο.

Τι πήγε λάθος σε αυτή τη συνεργασία;
Δεν πήγε κάτι λάθος. Για έξι μήνες ζούσα στην Αθήνα, γνώρισα μία άλλη τηλεόραση από αυτή της Κύπρου, όμως χαίρομαι που είμαι πάλι εδώ. Όλα όσα έμαθα τα κρατώ σαν φυλαχτό και θα τα έχω πάντα μέσα μου.

Ισχύει ότι οι γυναίκες της παρέας, η Μαίρη Συνατσάκη και η Μαρία Ηλιάκη, δεν σε έβλεπαν με τόσο καλό μάτι;
Τόσο με τη Μαρία όσο και τη Μαίρη αναπτύξαμε μία πολύ καλή επαγγελματική σχέση. Δυστυχώς δεν προλάβαμε να δεθούμε όσο θα ήθελα, λόγω του σύντομου χρονικού διαστήματος που συνεργαστήκαμε.

Τον τελευταίο χρόνο βλέπουμε ότι έχασες πολλά κιλά. Αυτό σε τι οφείλεται;
Αλήθεια; Έχασα τόσα πολλά κιλά που φαίνεται τόσο έντονα; Σίγουρα δεν κάνω καμία δίαιτα ούτε ακολουθώ κάποια συγκεκριμένη διατροφή. Ίσως να μην τρέφομαι τις σωστές ώρες με τα σωστά γεύματα. Το άγχος, επίσης, της καθημερινότητας και οι έντονοι ρυθμοί παίζουν καταλυτικό ρόλο.

Πόσο προσέχεις την εικόνα σου;
Ομολογουμένως, προσέχω την εικόνα μου όπως και η κάθε γυναίκα. Μού αρέσει να περιποιούμαι τον εαυτό μου, αλλά γενικά δεν είναι αυτοσκοπός μου να έχω μια συγκεκριμένη εικόνα.

Τελικά η ομορφιά είναι εισιτήριο στην τηλεόραση; Αρκεί μόνο αυτή;
Η ομορφιά ίσως να είσαι το εισιτήριο για να μπεις στην τηλεόραση, αλλά αυτό από μόνο του δεν είναι αρκετό. Χρειάζεται σκληρή δουλειά, θέληση και επιμονή.

Ποιο είναι μεγαλύτερο κομπλιμέντο που έχεις δεχτεί;
Το κάθε κομπλιμέντο έχει την δική του αξία. Είναι ξεχωριστό και σίγουρα με κολακεύει, όπως και την κάθε γυναίκα άλλωστε.

Είσαι, αναμφίβολα, μία όμορφη γυναίκα. Υπάρχει κάτι που σε ενοχλεί στην εμφάνισή σου;
Δέχομαι τον εαυτό μου όπως ακριβώς είναι, η οποιαδήποτε ατέλεια στον κάθε άνθρωπο εξωτερικά τον κάνει μοναδικό. Σίγουρα αν σε ενοχλεί κάτι, το αλλάζεις. Είμαι υπέρ των αλλαγών.

Θα το άλλαζες με μία πλαστική επέμβαση;
Αν με ενοχλούσε κάτι, φυσικά και θα το έκανα γιατί σίγουρα θα άλλαζε την ψυχολογία μου, η οποία αντικατοπτρίζεται στην εξωτερική εμφάνιση.

Έχεις μετανιώσει καθόλου για τις επιλογές σου; Αν ναι, για ποιες;
Η κάθε επιλογή μου ήταν και είναι συνειδητή. Δεν μετανιώνω για κάτι που έκανα. Ακόμα και μια λάθος επιλογή σε οποιονδήποτε τομέα έχει να σού δώσει κάτι θετικό.

Αλήθεια, ερωτευμένη είσαι αυτή την περίοδο;
Ναι, είμαι ερωτευμένη και χαίρομαι πολύ που το λέω. Ο έρωτας παίζει καθοριστικό ρόλο στη ζωή μου και δεν μού αρέσει να κρύβομαι. Είναι πολύ όμορφο το να απολαμβάνεις τον έρωτα και την αγάπη.

Τι σε κέρδισε στον σύντροφό σου;
Αυτά που με κέρδισαν στον άνθρωπό μου είναι η αφοσίωση, η ειλικρίνεια, η αγάπη του προς εμένα και σίγουρα το ότι είμαι η προτεραιότητά του.

Τι είναι για σένα ο έρωτας;
Ο έρωτας, όταν υπάρχει, είναι κινητήριος δύναμη στην κάθε φάση της ζωής μου. Τον έρωτα τον βρίσκεις παντού. Στα προσωπικά σου, στο εργασιακό σου περιβάλλον, στην οικογένεια, στους φίλους και στις μικρές, απλές, καθημερινές στιγμές. Για να πετύχεις σε οτιδήποτε από τα παραπάνω, πρέπει αναμφίβολα να υπάρχει πάθος.

Θα παρατούσες την καριέρα σου για να κάνεις οικογένεια και παιδιά;
Δεν είναι απαραίτητο πάντα να παρατάς κάτι για να κάνεις κάτι άλλο. Ξέροντας τον εαυτό μου, θα μπορούσα να τα συνδυάσω και τα δύο μαζί. Αναμφίβολα, η οικογένεια θα πρέπει πάντα να έχει προτεραιότητα.

Τι κάνεις στον ελεύθερό σου χρόνο αυτή την περίοδο;
Για να είμαι ειλικρινής, δεν υπάρχει αρκετός ελεύθερος χρόνος. Όποτε βρω ευκαιρία, φροντίζω σίγουρα να δω τους δικούς μου ανθρώπους και να περάσω τον χρόνο μαζί τους όσο πιο εποικοδομητικά γίνεται.

Τι παρακολουθείς από την κυπριακή τηλεόραση; Έχεις δει κάτι που να έχει αποσπάσει αμέσως το ενδιαφέρον σου;
Παρακολουθώ πολλή τηλεόραση γιατί θέλω να έχω προσωπική άποψη για όλα τα προγράμματα που παίζουν. Φυσικά, είμαι φανατική τηλεθεάτρια του «The Voice» αλλά και του «My Style Rocks». Δεν είναι λίγες οι φορές που, ενώ περιμένω να ξεκινήσει το δελτίο ειδήσεων του Σίγμα, κολλάω με τη «Γαλάτεια».

Είσαι ικανοποιημένη από την κυπριακή τηλεόραση;
Η κυπριακή τηλεόραση δεν διαφέρει σε τίποτα από τις άλλες τηλεοράσεις του κόσμου. Έχει πλούσια μυθοπλασία, ψυχαγωγικά προγράμματα και εκπομπές για κάθε γούστο. Δεν μού αρέσει να υποτιμώ το μέσο στο οποίο εργάζομαι και μού έχει προσφέρει πολλά.

Ξένες σειρές παρακολουθείς; Ποια σειρά θα πρότεινες χωρίς δεύτερη σκέψη;
Εννοείται πως είμαι φανατική του Netflix και έχω πιάσει τον εαυτό μου (κυρίως το καλοκαίρι) να μένω για πολλές ώρες μπροστά στην τηλεόραση. Από τις ξένες σειρές έχω ξεχωρίσει το «The Crown» και το «Τhe Suits» όπου πρωταγωνιστεί η αγαπημένη μου πριγκίπισσα Meghan Markle.

Πιστεύεις στα όνειρα;
Μα ποιος δεν πιστεύει στα όνειρα! Από μικρή ονειρευόμουν να καταφέρω να μπω στον μαγικό χώρο της τηλεόρασης και να προσφέρω χαρά στον κόσμο. Όλοι πρέπει να ονειρευόμαστε και να μην αφήνουμε κανένα να μάς στερεί όλα αυτά που θέλουμε βαθιά μέσα μας.

Πες μου το πιο τρελό σου όνειρο.
Θα μού επιτρέψεις αυτό να το κρατήσω αποκλειστικά για μένα γιατί δεν το έχω πραγματοποιήσει ακόμα. Αν -πρώτα ο Θεός- τα καταφέρω, να είσαι σίγουρος πως θα το μάθετε όλοι.

 


Tags: Τζώρτζια Παναγή, παρουσιάστρια, κυπριακή τηλεόραση, σχέση, έρωτας