ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Για T-Shirts πατήστε ''402''!

Νάκης Αντωνίου


O Φαίδωνας Μωυσέως και τα ''402'' T-Shirts, λαμβάνουν μέρος φέτος στο Flying Away Arts & Music Festival. Mε αφορμή αυτό, είπαμε να μάθουμε περισσότερα για το τι περιλαμβάνει το brand αυτό, λίγο πριν... τους δούμε στο γήπεδο. 

Τι οδήγησε στη δημιουργία του «402»;
Οι εκατοντάδες φανέλες που έχω στη ντουλάπα μου αλλά και η επιθυμία του κάτι διαφορετικού. Έχω μια εμμονή με τις φανέλες και τα ρούχα γενικότερα. Είναι κάτι που πάντα ήθελα να κάνω. Να έχω τη δική μου σειρά από ρούχα. Αυτό σιγά σιγά γινόταν όλο και πιο έντονο και η επιθυμία που πραγματοποιήθηκε. Είναι σχετικά πρόσφατο, αλλά μετά απο πολλή δουλειά και σκέψη κατάφερα να φτάσω εκεί που ήθελα. Οι δημιουργίες μου αφορούν τον αντρικό πληθυσμό γιατί θεωρώ ότι μπορώ να ανταποκριθώ περισσότερο στα δικά του γούστα.

Τι το διαφορετικό έχουν τα T-Shirts σου;
Διαφορετικό για εμένα είναι κάτι που δεν γίνεται στολή, να είναι μοναδικό. Αυτός ήταν και ο στόχος, αλλά και κίνητρο μου παράλληλα. Να δημιουργώ φανέλες σε περιορισμένη ποσότητα ώστε να υπάρχει αυτή η διαφορά που λέμε. Οπόταν με αυτό τον τρόπο μου δίνεται και εμένα η ευκαιρία να θέλω να δημιουργήσω το επόμενο σχέδιο.

Τι υλικά χρησιμοποιούνται;
Κάποιο συγκεκριμένο υλικό δεν χρησιμοποιώ. Στις δημιουργίες μου θα βρείς διάφορα υφάσματα, σε πολλά σχέδια και χρώματα.

Σε ποιους άντρες απευθύνονται;
Δεν εστιάζομαι σε ένα style. Είναι δημιουργίες που απευθύνονται σε όλα τα γούστα και φυσικά σε αυτούς που μπορούν να υποστηρίξουν αυτό που φοράνε.

Πού μπορούμε να τα βρούμε;
Μπορείτε να μας βρείτε στο facebook και instagram. Σύντομα θα υπάρχει και το site. Και φυσικά θα σας δω στο γήπεδο!!! J

Πώς αποφάσισες να συμμετέχεις στο Flying Away;
Είναι ένα από τα festival που μου αρέσει γιατί είναι διαφορετικό! (όπως και τα T-Shirts μου!). Είναι ένα festival που συνδυάζει μουσική και τέχνη, κάτι που νομίζω αρέσει πολύ στο κόσμο. Μπορεί να έρθει να απολαύσει τη μουσική βλέποντας διάφορες δημιουργίες από διάφορους καλλιτέχνες και αυτό βοηθά τους καλλιτέχνες να παρουσιάσουν τις δημιουργίες τους.

Τι θα παρουσιάσεις στις 7, 8 και 9 Σεπτεμβρίου;
Θα παρουσιάσω για αυτό που σας μιλάω εδώ και ώρα, αντρικές φανέλες σε πολλά χρώματα και styles. Καθώς επίσης θα υπάρχουν μπλουζάκια και για τους μικρούς μας φίλους. Ανυπομονώ να σας δω στο γήπεδο!

 

Facebook: 402 T-Shirts 
Instagram: @402.tshirts
 


Tags: flying away, 402, t-shirts, φαίδωνας μωυσέως