ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ

2+1 ασκήσεις για να απαλλαγούμε από το γνωστό ''σωσίβιο''

Μυρτώ Τριχείλη


  • Συστήνουμε αυτόν τον συνδυασμό κινήσεων μαζί με ισορροπημένη διατροφή

    Συστήνουμε αυτόν τον συνδυασμό κινήσεων μαζί με ισορροπημένη διατροφή

Θέλετε να χάσετε το ενοχλητικό "σωσίβιο" εύκολα και γρήγορα; Σας παρουσιάζουμε μια προπόνηση με τρεις έξυπνες ασκήσεις, που στοχεύουν τον πυρήνα και πλάγιους κοιλιακούς σας, για να σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από τις λεγόμενες "λαβές της αγάπης". Συστήνουμε αυτόν τον συνδυασμό κινήσεων μαζί με ένα τακτικό πρόγραμμα άσκησης και ισορροπημένη διατροφή για να δούμε άμεσα και σημαντικά αποτελέσματα.

1. Plank με γόνατο προς τον αγκώνα: Ξεκινήστε σε θέση σανίδας με τα χέρια κάτω από το ύψος των ώμων σας. Σφίξτε τους κοιλιακούς σας για να να φέρετε το ένα γόνατο προς την κατεύθυνση του ίδιου χεριού. Σταματάτε για ένα δευτερόλεπτο και ισιώνετε το πόδι σας προς τα πίσω, επιστρέφοντας σε θέση plank με τον κορμό σας σε μια ευθεία, παράλληλα με το πάτωμα. Πραγματοποιήστε δέκα επαναλήψεις και αλλάξτε πλευρά. 

2. Κάμψεις με πλάτη στο πάτωμα: Βρίσκεστε ξαπλωμένοι ανάσκελα στο πάτωμα με την πλάτη σας σε ευθεία θέση, με τα γόνατα σας λυγισμένα και τις φτέρνες σας ούτε πολύ κοντά, ούτε πολύ μακριά από τη λεκάνη σας. Σαν γρήγορο και ευχάριστο παιχνίδι ακουμπήστε τις φτέρνες σας εναλλάξ (ίδιο χέρι-ίδιο πόδι) πραγματοποιώντας κάμψεις με τον κορμό σας. Αρκούν είκοσι με τριάντα επαναλήψεις.

3. Κλωστή μέσα από τη βελόνα: Ξεκινώντας από τη θέση πλάγιας σανίδας στο στρώμα σας, στηρίζεστε στον αγκώνα σας και προεκτείνετε το άλλο σας χέρι προς το ταβάνι. Σαν να περνάτε την κλώστη μέσα από τη βελόνα φέρνετε την παλάμη που κοιτούσε το ταβάνι στην περιοχή ανάμεσα στα πλευράς σας και το λυγισμένο αγκώνα. Έπειτα, με μια δυναμική κίνηση ξεδιπλώνετε το χέρι σας και το επαναφέρετε ψηλά. Επαναλαμβάνετε τον αυτόν τον κύκλο περίπου δέκα φορές.


Tags: άσκηση, γυμναστική, υγεία, fitness, health, workout

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)