ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ

Από τη yoga στα cocktails: Ψωνίστε πρώτοι τη σούπερ τάση


  • Κάναμε έρευνα αγοράς για τα πιο hot κομμάτια του athleisure στυλ

    Κάναμε έρευνα αγοράς για τα πιο hot κομμάτια του athleisure στυλ

Η νέα πολυφορεμένη τάση που συνδέει αρμονικά τον κόσμο της μόδα και του fitness δεν είναι άλλη από το "athleisure" στυλ. Πρωτοεμφανίστηκε στους trendy δρόμους της Νέας Υόρκης με ευκολοφόρετα κολάν και street αθλητικά παπούτσια και εξαπλώθηκε στα γυμναστήρια, τα καφέ, τα bars μέχρι και στις διάσημες πασαρέλες γνωστών οίκων.

Σχεδιαστές και μεγάλες εταιρίες έχουν επενδύσει στη δημιουργία ρούχων, υποδημάτων και αξεσουάρ που μπορούν να ταιριάξουν σε παραπάνω από μια κατηγορίες ντυσίματος, κατάλληλα είτε για αθλητικές είτε για ψυχαγωγικές περιστάσεις αλλά και για τις δύο ταυτόχρονα.

Ο αυξημένος αριθμός γνωστών καταστημάτων και brands που έχουν ανακοινώσει τις νέες τους κολεξιόν όπως "gym-to-the-office" ή "après sport" καθιστά αρκετά σαφές ότι το "athleisure" γίνεται ακόμα μεγαλύτερο από μια απλή τάση. Είναι ένα κίνημα marketing και φιλοσοφίας του στυλ, που έρχεται να μας συντροφεύσει στην καθημερινότητα μας, κάνοντας την πιο εύκολη, άνετη και συνδυαστική.

Με τον new-age υγιεινό τρόπο ζωής, τα bio προϊόντα και τη στροφή στο εντατικό workout, μια σύγχρονη γυναίκα που γυμνάζεται και ασχολείται με το στυλ είναι αδύνατον να μην ενδώσει στα fashionable κομμάτια της τοπ "athleisure" τάσης, αρκεί να την κολακεύουν και να μην μοιάζουν τυποποιημένα και να αντιπροσωπεύουν την προσωπικότητα της.


Tags: γυμναστική, fitness, fashion, shop, style, workout, fun

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)