ΟΜΟΡΦΙΑ

Τα μυστικά πίσω από τα τέλεια φρύδια της Meghan Markle

Ιλιάδα Κλάγκου


Η Sherrille Riley, η brow expert που εμπιστεύεται η Δούκισσα του Sussex, έδωσε συνέντευξη στην Mail Online και μοιράστηκε πολύτιμες συμβουλές για άψογα φρύδια - ό,τι κάνει, δηλαδή, κάθε φορά που έχει ραντεβού με την Meghan Markle. Και, επειδή για τις περισσότερες από εμάς δεν προβλέπεται να κλείσουμε άμεσα ραντεβού στο Nails&Brows, το salon της Riley στο Mayfair, ας εκμεταλλευτούμε τα tips της που έχουν και βασιλική έγκριση.  

"Καταρχήν μην τρελένεστε με τη συμμετρία", λέει η ειδικός. "Είναι απόλυτα φυσιολογικό το ένα φρύδι να είναι πιο ψηλά από το άλλο. Δεν προβλέπεται από τη φύση να είναι ίδια- είναι αδέρφια, όχι δίδυμα". 

"Αντί, λοιπόν, να προσπαθείτε να αλλάξετε ό,τι έχετε, ακολουθείτε το φυσικό σχήμα των φρυδιών σας και απλά προσθέστε λίγο περισσότερο χρώμα και βάθος", συμβουλεύει. "Επειδή η Meghan έχει ως πρότυπο τα φρύδια της Audrey Hepburn, προσπαθώ να μειώσω το τόξο και να δημιουργήσω μια ίσια γραμμή αλλά φροντίζοντας ότι οι άκρες θα είναι ελαφρώς ανασηκωμένες", εξήγησε η Sherrille Riley. "Αυτό το σχήμα ταιριάζει τέλεια στα χαρακτηριστικά της, "ανοίγει" το βλέμμα και δημιουργεί την απόλυτη ισορροπία στο πρόσωπο". Μάλιστα, σε συνέντευξή της στο Harper's Bazaar UK, αποκάλυψε πως για να δημιουργήσει αυτό το elegant look στην Meghan συνδυάζει τρεις μεθόδους μαζί: κερί, τσιμπηδάκι και κλωστή! 

 

Επιμένοντας στο σχήμα, η expert πιστεύει πως ένα ψηλό τόξο μπορεί να κάνει μια γυναίκα να δείχνει θυμωμένη, για αυτό μάς προτείνει να αφήσουμε τα φρύδια μας στο φυσικό τους σχήμα, το οποίο είναι τελικά και πιο εύκολο να φροντίζουμε μόνες μας στο σπίτι.

Και βέβαια, η απόλυτη συμβουλή, που κατά βάθος όλες την γνωρίζουμε αλλά μάλλον λίγες - ακόμα και η ίδια η Riley- δεν την έχουμε παραβεί έστω μία φορά στη ζωή μας: προσοχή στο τσιμπηδάκι και τις υπερβολές!

"Μερικές φορές, όταν βγάζουμε με υπερβολικό ζήλο τα φρύδια μας, ενδέχεται κάποιες από τις τρίχες να μην ξαναβγούν. Όταν ήμουν 13 χρονών, ξύρισα τα φρύδια μου γιατί ήθελα να έχουν ωραίο σχήμα αλλά δεν ήξερα τι έκανα. Τελικά, κατέληξα με δύο μισά φρύδια και δεν βγήκαν ποτέ σωστά. Για αυτό και τα φρύδια έγιναν η εμμονή μου, γιατί τα δικά μου τελικά δεν επανήλθαν ποτέ. Τώρα, η αποστολή μου είναι να μαθαίνω στις γυναίκες τι μπορούν να κάνουν και πώς θα το κάνουν σωστά". 


Tags: MEGHAN MARKLE, ΜΑΚΙΓΙΑΖ, ΦΡΥΔΙΑ, ΠΡΟΪΟΝΤΑ, ΜΥΣΤΙΚΑ, ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ, ΠΡΟΣΩΠΟ

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)