ΟΜΟΡΦΙΑ

Αυτό το λάδι προσώπου ''μοιράζονται'' η Kate Middleton και η Meghan Markle

Ιλιάδα Κλάγκου


Και ποια από εμάς δεν θα ήθελε να ρίξει μια ματιά στο βασιλικό μπουντουάρ της Kate Middleton και της Meghan Markle και να μάθει τα αγαπημένα τους προϊόντα φροντίδας; 

Ευτυχώς υπάρχουν οι πηγές εκ των έσω που δίνουν αυτές τις πληροφορίες, και έτσι σε πρόσφατο δημοσίευμά της η Daily Mail αποκάλυψε πως οι Δούκισσες ανταλλάσουν μεταξύ τους tips ομορφιάς και κάπως έτσι, η Kate πρότεινε στη Meghan ένα από τα αγαπημένα της προϊόντα βραδινής φροντίδας. 

Πρόκειται για το λάδι προσώπου Beauty Sleep Elixir της βρετανικής εταιρείας Beauti Skincare, με οργανικές, καθαρές από οποιοδήποτε χημικό συστατικό, φόρμουλες. Το συγκεκριμένο λάδι προσώπου περιέχει 14 πολύτιμα φυτικά έλαια που ενδυναμώνουν τον υδρολιπιδικό φραγμό της επιδερμίδας καθώς και αντιοξειδωτικά και αντιφλεγμονώδη συστατικά που την προστατεύουν από τις εξωτερικές επιθέσεις και την πρόωρη γήρανση. 

Κατά τη διάρκεια του βραδινού ύπνου, όταν τα κύτταρα της επιδερμίδας επιδιορθώνουν τις φθορές και ανασυγκροτούν τις δυνάμεις τους για την επόμενη μέρα, αυτό το λαδάκι με 98% οργανικά έλαια, έρχεται να τους προσφέρει μια γενναία δόση από βιταμίνες, μεταλλικά στοιχεία, ευεργετικά λιπαρά οξέα (και συγκεκριμένα Ωμέγα 3,5,6,7 και 9)  ώστε το πρωί η επιδερμίδα να "ξυπνάει" αναζωογονημένη, φωτεινή, στα καλύτερά της. 

Με δεδομένο πως η Meghan Markle αγαπάει τη φυσικά φωτεινή επιδερμίδα και πως οι δύο Δούκισσες έχουν έρθει πολύ κοντά το τελευταίο διάστημα, ήταν ζήτημα χρόνου να αρχίσουν να μοιράζονται μεταξύ τους και τις beauty "ανακαλύψεις" τους. Πάντως, το Beauty Sleep Elixir έχει μπει και στη δική μας wish list διότι έχει όλα τα προσόντα, αλλά και την βασιλική "σφραγίδα", για να του εμπιστευτούμε την επιδερμίδα μας.   


Tags: KATE MIDDLETON, MEGHAN MARKLE, ΠΡΟΣΩΠΟ, ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ, ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ, ΛΑΜΨΗ, ΦΡΟΝΤΙΔΑ, ΜΥΣΤΙΚΟ ΟΜΟΡΦΙΑΣ

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)