ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΖΟΝ

Τα κομμάτια κλειδιά για ένα καυτό Σάββατο και stylish εμφανίσεις

Μαρίνα Χαραλάμπους


 • Biker shorts

  Biker shorts

 • Kάντε μια εναλλακτική βραδινή εμφάνιση

  Kάντε μια εναλλακτική βραδινή εμφάνιση

 • Two pieces σύνολο

  Two pieces σύνολο

 • Satin πουκάμισο

  Satin πουκάμισο

Έχουμε υποδεχτεί για τα καλά τον νέο μήνα που σηματοδοτεί και τις καλοκαιρινές μας διακοπές αλλά και την ευκαιρία να εκμεταλλευτούμε κάθε Σαββατοκύριακο που έχουμε μπροστά μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Υπάρχουν κάποια κομμάτια κλειδιά που θα σας βοηθήσουν να δημιουργήστε πολλά και διαφορετικά looks, θα είναι δροσερά και ιδανικά ακόμη και για το ταξίδι σας. Αν θα πάτε ταξίδι τότε να ξέρετε πως είναι κομμάτια που πρέπει να πάρετε μαζί σας αφού μπορούν να φορεθούν με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους και με την ιδανική αλλαγή να τα μετατρέψετε από πρωινά σε βραδινά.

 • Biker shorts: Τα bike shorts, ναι αυτά που φορούσαμε όταν κάναμε γυμναστική στο σχολείο, έχουν επιστρέψει για τα καλά. Μπορεί να ήμασταν διστακτικές όταν βλέπαμε την Kim Kardashian αλλά και άλλα fashion girls να τα φοράνε αλλά σιγά σιγά έχουμε ξεκινήσει να τα αποδεχόμαστε. Μπορείτε να τα φορέσετε για την πρωινή σας εμφάνιση με ένα oversized T-shirt και να με ένα blazer να το μετατρέψετε σε βραδινή
 • Τwo pieces σύνολα: Ένα two pieces σύνολο δείχνει πάντα πολύ chic, μπορεί να φορεθεί παντού και σας δίνει την δυνατότητα να φορέσετε τα κομμάτια και από μόνα τους.
 • Satin πουκάμισο: Το satin πουκάμισο είναι μια κομψή επιλογή και ιδανική για τις εμφανίσεις σας. Επιλέξτε ένα χρώμα που σας ταιριάζει και συνδυάστε το με το αγαπημένο σας denim shorts. Ένα layering με χρυσά λεπτά κοσμήματα ή εντυπωσιακά σκουλαρίκια θα αναβαθμίσουν το look σας.

Tags: Σάββατο, εμφανίσεις, ΣΚ, καλοκαίρι, street syle, μόδα, fashion

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)