NEWS

#StandbyGreece - Σήμερα η μέρα στήριξης και αλληλεγγύης


Το «παρών» τους στην πανμηντιακή εκστρατεία #StandbyGreece θα δώσουν σήμερα Τρίτη οι τραγουδιστές Αντώνης Ρέμος και Άννα Βίσση καθώς και ο συνθέτης Γιώργος Θεοφάνους, Πρέσβης Καλής Θέλησης του «Hope For Children» CRC Policy Center που στηρίζει ενεργά την εκστρατεία. Ο τελευταίος θα είναι και ο παρουσιαστής της φιλανθρωπικής εκδήλωσης.

Οι τρεις γνωστοί καλλιτέχνες θα ενώσουν δυνάμεις μαζί με κυπριακά συγκροτήματα και θα τραγουδήσουν στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί σήμερα 31/07 στις 17:00 το απόγευμα στο Δημοτικό Κήπο, δίπλα από τη Βουλή των Αντιπροσώπων.

Stand By Greece

Ο διευθυντής της εφημερίδας «Η Καθημερινή», Ανδρέας Παράσχος, αναφέρει χαρακτηριστικά για την φιλανθρωπική εκδήλωση. «Η κάθε ανθρώπινη απώλεια, όταν σπάει την αλυσίδα της κανονικότητας, είναι τραγική γιατί αφανίζει το ανεπανάληπτο της κάθε ξεχωριστής ανθρώπινης ύπαρξης. Διότι καταστρέφει βίαια μια ιστορία ζωής και επηρεάζει ανεπανόρθωτα τις ζωές πολλών άλλων ανθρώπων καθώς και τη λειτουργία της ίδιας της κοινωνίας. Μια τόσο μεγάλη τραγωδία, όπως αυτή που έζησε η Ελλάδα και βίωσε τραγικά η Αττική, με την απώλεια 90 και πλέον ανθρώπων, φυσικού περιβάλλοντος αλλά και περιουσιών, που συγκίνησε τον πλανήτη, αυτονόητα συγκλόνισε την Κύπρο. Με δέος κοιτώντας τον ανθρώπινο πόνο και την καταστροφή, ο όμιλος μας, συνδράμει με όλες τις δυνάμεις του στην προσπάθεια των ΜΜΕ της Κύπρου Stand By Greece για την επούλωση των πληγών της Ελλάδας και κυρίως στη συνδρομή των παιδιών που η καταστροφική πυρκαγιά όχι μόνο τραυμάτισε ανεπανόρθωτα τις ψυχούλες τους αλλά τα άφησε χωρίς σπίτια, σχολεία, παιδικές χαρές και κυρίως χωρίς χαμόγελο. Αυτό, το χαμόγελο στην Ελλάδα, προσπαθούμε να αποκαταστήσουμε, με όλη μας την αγάπη και το φιλότιμο».

Ραδιομαραθώνιος απο το πρωί της Τρίτης

Υπενθυμίζεται ότι από τις 06:00 το πρωί της Τρίτης, το Τρίτο πρόγραμμα του ΡΙΚ θα δώσει το έναυσμα έναρξη ραδιομαραθωνίου προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα για ανοικοδόμηση υποδομής δημοσίου συμφέροντος για παιδιά στις πυρόπληκτες περιοχές της Αττικής. Στο στούντιο του ΡΙΚ θα βρεθούν παρουσιαστές από όλους τους τηλεοπτικούς σταθμούς, ραδιοφωνικοί παραγωγοί από όλα τα παγκύπρια ραδιόφωνα, ηθοποιοί και καλλιτέχνες, προκειμένου να συνδράμουν στη συγκέντρωση χρημάτων.

Από τις 17:00 μέχρι και τις 23:00 θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Κήπο δίπλα στη Βουλή των Αντιπροσώπων, η εκδήλωση συμπαράστασης. Η είσοδος στη συναυλία θα είναι δωρεάν. Στο χώρο ωστόσο θα συγκεντρώνονται χρήματα, μέσω εισφορών στο περίπτερο του Hope for Children, ενώ θα πωλούνται ποτά και τρόφιμα, τα έσοδα των οποίων θα δοθούν για την ανοικοδόμηση υποδομών δημοσίου συμφέροντος για τα παιδιά {ενός ορφανοτροφείου, ενός πάρκου ή ενός σχολείου, βρισκόμαστε σε συνεχή επικοινωνία με τις αρμόδιες αρχές στην Ελλάδα για τη συγκεκριμενοποίηση του project}.

Όλα τα έσοδα, όχι τα καθαρά, θα δοθούν στο Hope for Children, προκειμένου να πραγματοποιηθεί η ανακατασκευή του κτηρίου, που από κοινού με τις τοπικές ελληνικές αρχές, θα επιλεγεί.

Πληροφορίες

Τρίτη 31 Ιουλίου, Δημοτικός Κήπος, Λευκωσία, από τις 17.00 έως τις 23.00

Τα χρήματα για την ανακατασκευή θα διαχειριστεί το Hope for Children

Τον ραδιομαραθώνιο οργανώνει, φιλοξενεί και συντονίζει το Τρίτο Πρόγραμμα του ΡΙΚ

Την εκδήλωση προβάλλει και προωθεί και η SPP Media με όλα τα μέσα της

Στη σκηνή θα ανέβουν οι Antonis the Fuse, Nicholas the Boots...

ΠΩΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΙΣΦΟΡΕΣ:

Μέσω SMS:

HOPE στο 5533 (Χρέωση € 1,02 συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ)

HOPE στο 7733 (Χρέωση € 4,07 συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ)

Εισφορές θα γίνονται στα υποκαταστήματα της Ελληνικής Τράπεζας και της Τράπεζας Κύπρου από την Τρίτη 31 Ιουλίου έως και την Παρασκευή 03 Αυγούστου καθώς και στο περίπτερο του Hope for Children την Τρίτη 31 Ιουλίου κατά τη διάρκεια διεξαγωγής της συναυλίας.

Κουπόνια αξίας €1, €2, €3 θα αγοράζονται από τα σημεία πώλησης και θα εξαργυρώνονται στα περίπτερα του συναυλιακού χώρου
Το στήσιμο του χώρου ανέλαβε η εταιρεία STS

Ο χώρος παραχωρήθηκε αφιλοκερδώς από τον Δήμο Λευκωσίας


Tags: standbygreece

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)