ΟΜΟΡΦΙΑ

Be beach ready με αυτά τα 2 hair looks!

Σταύρη Φράγκου


Ετοιμαστείτε για τις εξορμήσεις σας στην παραλία, είτε αυτό είναι για μια βουτιά, είτε για beach party. Δοκιμάστε τα δυο χτενίσματα που σας προτείνουμε για το ΣΚ τα οποία θα σας ανανεώσουν και θα κάνουν upgrade την εμφάνισή σας.

1. Keep the curls
Οι μπούκλες του 2017 ενισχύονται αυτή τη χρονιά και γίνονται πιο «μεγάλες» και bouncy. Το χτένισμα αυτό το είδαμε στην πασαρέλα των οίκων Bluemarine και Jonathan Simkhai. Για να το πετύχετε μην χτενίσετε τα μαλλιά σας καθώς εφαρμόζετε προιόντα καθώς θα χαλάσετε τη φόρμα τους. Αντιθέτως εφαρμόστε beach wave spray το οποίο θα δώσει την ανάλαφρη μπούκλα στα μαλλιά, την κατάλληλη υφή και θα χαρίσει τον ανάλογο όγκο στα μαλλιά σας. 

2. Raw
Αυτή τη σεζόν το natural texture δεν είναι απλά τάση αλλά μας οδηγεί ένα βήμα πίσω αφήνοντας τα μαλλιά μας «ανέγγιχτα».Το ακατέργαστο φινίρισμα δίνει στις εμφανίσεις μας κάτι ξεχωριστό. Είδαμε το "raw" χτένισμα στους οίκους Balmain, Collina Strada, Michael Kors κ.ά. Για να πετύχετε το εύκολο αυτό χτένισμα μπορείτε να «παίξετε» με διάφορα προιόντα με ελαφριά υφή και να τα εφαρμόσετε στα μαλλιά σας στεγνώνοντάς τα αμέσως μετά την εφαρμογή του προϊόντος. 
Tags: school girl, beauty trends 2018, ομορφιά, γυναίκα, πασαρέλα, σχεδιαστής, μοντέλο, καλοκαίρι, μαλλιά, χτένισμα, effortless, throwback updo , beach, παραλία

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)