ΑΣΤΡΑ

Σου είπε σ’ αγαπώ. Το εννοεί; Το ζώδιό του, αποκαλύπτει!


Δυο λεξούλες είναι το «σ’ αγαπώ», αλλά μπορούν να αλλάξουν ολοκληρωτικά τη ζωή δυο ανθρώπων. Μπορεί και περισσότερων (και πιθανόν προς το χειρότερο για ορισμένους, που θα βρεθούν να… περισσεύουν από την καινούργια εξίσωση), αλλά εμείς τώρα ας αφήσουμε τις παράπλευρες απώλειες απ’ έξω. Και ας επιστρέψουμε στο ευτυχές ζεύγος, που μόλις έκανε μια αναβάθμιση της σχέσης του επί το σοβαρότερον.

Λοιπόν, όταν ακούς αυτό το σ’ αγαπώ από ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, αρχίζεις να πλατσουρίζεις σε πελάγη ευδαιμονίας. Και δεν θέλουμε να σου το χαλάσουμε. Όμως, ξέρεις τώρα, μερικές φορές οι άνθρωποι λένε μεγάλες κουβέντες σε στιγμές ερωτικού παροξυσμού. Και υπάρχουν κάποιες περιπτώσεις, που ακούς πολλά κεράσια, αλλά πρέπει να κρατάς μικρό καλάθι. Και μήπως θα ήταν σκόπιμο να κρατάμε και καμιά πισινή πού και πού, όχι πως θέλουμε να σας προσβάλλουμε ως ζεύγος αλλά… Τέλος πάντων, για να μη μακρηγορούμε, πρέπει να δώσεις βάση στη δήλωση; Το είπε, αλλά το εννοούσε;

Εσύ βέβαια ξέρεις καλύτερα πόσο αξιόπιστο είναι το άτομο. Εμείς, που δεν γνωρίζουμε προσωπικά τον άνθρωπο, θα το θέσουμε απλά: Πες μας τι ζώδιο είναι, να σου πούμε (μέσες-άκρες) πώς το εννοεί.

Α, και μια υποσημείωση: Ανεξαρτήτως ζωδίου, όποια δήλωση εκφραστεί πάνω σε ερωτικό ντελίριο (ναι, ναι, ακριβώς το σεξ υπονοούμε) μην την πάρεις και εντελώς τοις μετρητοίς. Ή προσπάθησε να την αποσπάσεις και πάλι, σε μια πιο ήρεμη στιγμή, για… επιβεβαίωση.

Κριός

Ταύρος

Δίδυμος

Καρκίνος

Λέων

Παρθένος

Ζυγός

Σκορπιός

Τοξότης

Αιγόκερως

Υδροχόος

Ιχθείς

 

ΠΗΓΗ: myastro.gr


Tags: ζώδια, σχέσεις, αστρολογία

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)