ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΖΟΝ

Aυτά τα must have μπορείς να τα έχεις από τώρα μέχρι το Φθινόπωρο

Μαρίνα Χαραλάμπους


 • Shirt φόρεμα

  Shirt φόρεμα

 • Καρφίτσα στα μαλλιά

  Καρφίτσα στα μαλλιά

 • Νet bag

  Νet bag

Όλα αυτά που θα αναβαθμίσουν τον Αύγουστο σου και θα σε βοηθήσουν να είσαι το πιο hot κορίτσι του καλοκαιριού.  Δεν χρειάζονται πολλά παρα μόνο να είστε σωστά ενημερωμένες. Για αυτό είμαστε εμείς εδώ!

 • Shirt φόρεμα: Κάθε σεζόν υπάρχουν κομμάτια που ξέρουμε πως γίνονται must have αλλά και sold out πολύ εύκολα. Συνήθως αυτό το υποψιαζόμαστε όταν βλέπουμε τα αγαπημένα μας fashion girls να τα φοράνε στις εμφανίσεις τους. Το συγκεκριμένο shirt dress του οίκου Jacquemus έγινε πολύ εύκολα αγαπημένο όλων των fashionistas που το επέλεξαν στις εξορμήσεις τους. Gilda Ambrosio, Κendall Jenner και Patricia Manfeld δεν αποχωρίζονται το συγκεκριμένο φόρεμα και εμείς έχουμε πολλούς λόγους για να θέλουμε να το αποκτήσουμε. Με χαμηλό neckline αλλά και ένα ιδιαίτερο κόψιμο που σας επιτρέπει να το φοράτε όλες τις ώρες ίσως έιναι το πιο hot κομμάτι αυτής της σεζόν.
 • Καρφίτσες στα μαλλιά: Οι τάσεις τα μαλλιά αλλάζουν συνεχώς και κάθε σεζόν προκύπτουν οι αγαπημένες μας. Οι σχεδιαστές δεν μας αφήνουν ποτέ παραπονεμένες αφού βρίσκουμε το hair trend που μας ταιριάζει και θα αναδείξει τα μαλλιά μας. Μια τάση που αγαπήσαμε είναι αυτή με τα clips ή τις embellished καρφίτσες στα μαλλιά. Η Chiara Ferragni εμφανίστηκε στο show του οίκου Versace με clips τα μαλλιά και οι φωτογράφοι επιδίωκαν ένα κοντινό της.
 • Τhe net bag : Δεν ξέρω αν ήσασταν θετικοί ή αρνητικοί στην συγκεκριμένη τάση αλλά το σίγουρα ήρθε για να μείνει. Η net τσάντα έχει λατρευτεί από τα κορίτσια της μόδας που την επιλέγουν σε κάθε τους εμφάνιση αποδεικνύοντας πως δεν είναι μόνο τσάντα παραλίας αλλά και hot accessory. Οι net bags δίνουν ένα cool ύφος σε όλα σας τα σύνολα προσθέτοντας πολλούς πόντους ακόμη και στο πιο απλό σας σύνολο. Συνδυάστε τες με τα σύνολα του γραφείου ή με τα αέρινα φορέματα αλλά και printed , και αντικαταστεί τε τις ψάθινες τσάντες με αυτές.

Tags: Αύγουστος, τάσεις, must have, net bag, style, στιλ, street style

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)