ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΖΟΝ

Τα κομμάτια κλειδιά που πρέπει να έχεις στην βαλίτσα των διακοπών σου

Μαρίνα Χαραλάμπους


  • Συνδύασε την με ένα άσπρο Τ-shirt ή πουκάμισο

    Συνδύασε την με ένα άσπρο Τ-shirt ή πουκάμισο

  • Επέλεξε latin φούστα

    Επέλεξε latin φούστα

  • Louis Vuitton

    Louis Vuitton

Κάπου θα ξεσκάσεις για τις διακοπές του Αυγούστου. Όπου και να αποφασίσεις να πάς εμείς θα σου προτείνουμε δύο κομμάτια κλειδιά που μπορείς να φορέσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ.

To καλοκαιρί είδαμε πολλές latin επιρρόες στα κομμάτια που γίνονται must have και είναι κάτι που μας αρέσει πολύ αφού επιτέλους βγάζουμε ένα διαφορετικό ταπεραμέντο προς τα έξω. Το κομμάτι που έχει κατακλύσει το Instagram είναι η κρουαζέ φούστα με βολάν στο ρεβέρ που έχει βγάλει από μέσα μας την όρεξη για να χορέψουμε και να εντυπωσιάσουμε με μια πιο αέρινη εμφάνιση. Τα κορίτσια της μόδας την έχουν τιμήση δεόντως φορώντας την ήδη στις διακοπές τους αλλά και στις βόλτες τους στην πόλη. Κάτι βέβαια που πρέπει να κάνεις και εσύ. Μπορείς να την συνδυάσεις με το αγαπημένο σου T-shirt για μια casual εμφάνιση.

Έχουμε πει πως το quote για το καλοκαίρι είναι όσο πιο κοντό τόσο το καλύτερο, για αυτό και οι περισσότεροι από τους αγαπημένους μας οίκους μας ανέδειξαν shorts σε διαφορετικές εκδοχές. Ο οίκος Louis Vuitton που έχει πάρει ένα διαφορετικό και πιο sporty το τελευταίο διάστημα μας αρέσει πολύ. Για αυτό τον εμπιστευόμαστε τυφλά φορώντας τα sporty shorts που μας αναδεικνύει. Έχουμε ξαναπεί πως το athleisure όχι απλά έχει απενεχοποιηθεί αλλά μπορούμε να το φοράμε από το πρωί μέχρι το βράδυ. Επιλέξτε ένα sporty shorts μαζί με ένα επιβλητικό κομμάτια για την βραδινή σας εμφάνιση.


Tags: διακοπές, βαλίτσια, στιλ, style, fashion, διακοπές, νησί

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)