ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΖΟΝ

Friday alert: Τα trends που αξίζει να δοκιμάσεις

Μαρίνα Χαραλάμπους


  • Sleeked hair

    Sleeked hair

  • Celine

    Celine

Επιτέλους είναι Παρασκευή και σιγά σιγά μπαίνουμε στο mood του Σαββατοκύριακου. Εκεί όπου έχουμε λίγο περισσότερο χρόνο για τον εαυτό μας, και μπορούμε να επενδύσουμε σε όλες τις hot τάσεις αυτής της σεζόν.

Επέλεξε μεγάλα, επιβλητικά και φλοράλ σκουλαρίκια για αυτή τη σεζόν αφού είναι ένα μοτίβο σε ρούχα και αξεσουάρ που αποπνέουν θηλυκότητα και vintage αισθητική. Μπορείτε να επιλέξετε μικρά η μεγάλα λουλούδια που θα ολοκληρώσουν το σύνολο σας. Ένα από τα ισχυρότερα και πιο διαχρονικά μοτίβα και το καλοκαίρι σίγουρα θα έχει μια εξωτική τροπική αισθητική όσο αφορά τα αξεσουάρ που θα επιλέξετε.

Ήρθε η στιγή να βγάλεις την πλάτη σου έξω! Ένα από τα θυληκότερα σημεία της γυναίκας είναι αναμφισβήτητα η πλάτη, ένα σημείο που πολλές φορές μπορεί να μην δίνουμε έμφαση αλλά ήρθε η στιγμή να το κάνουμε επιλέγοντας ένα φόρεμα με αποκαλυπτική πλάτη.

Είναι η ιδανική ευκαιρία για να κάνεις τα μαλλιά σου με την απόλυτη και αγαπημένη τάση του καλοκαιριού Ο οίκος Etro μας ανέδειξε τα μαλλιά με βρεγμένη αίσθηση προς τα πίσω και εμάς μας βολεύει πάρα πολύ αφού θα αναδεικνύονται τα σκουλαρίκια μας


Tags: trends, τάσεις, Παρασκευή, street style, Καλοκάιρι

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)