ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

του Νικόλα Φωτίου

Ανδρεάνα και Θέλξια Βαλέρια Φραγκούδη: Όσα αποκαλύπτουν για τον γάμο τους


Τα δύο «hot» κορίτσια της Λεμεσού φωτογραφίζονται στην πιο ώριμη τους φάση και μάς μιλάνε για τον γάμο τους, τη σχέση ζωής που έχουν, αλλά και για τα μυστικά ομορφιάς τους.

Συνέντευξη/Επιμέλεια Φωτογράφισης Νικόλας Φωτίου για το περιοδικό Beautiful People

Φωτογραφίες Chris Ευαγγέλου

Fashion Editor Παντελίτσα

Παντελή Μακιγιάζ Μαρία Κλείτου

Μαλλιά Donna hair saloon και Kizas colour and hair design

Ευχαριστούμε για τη θερμή φιλοξενία το La Isla.

Σάς βρίσκω, πάντως, σε μία πάρα πολύ καλή φάση, οφείλω να ομολογήσω. Ισχύει;

Θέλξια-Βαλέρια: Αυτή η περίοδος είναι αρκετά εποικοδομητική και παραγωγική, μιας και δουλεύουμε πάνω σε μία καινούργια συλλογή για τον χειμώνα. Σε προσωπικό επίπεδο όλα καλά!

Ανδριάνα: Είμαστε σε μία πάρα πολύ καλή φάση, καθότι, εκτός από τη νέα συλλογή, ασχολούμαστε και με το νέο project μας, το Le Riad Beauty Bar.

Σε κάθε τομέα της ζωής σας είστε μαζί, αχώριστες. Πώς ξεκίνησε όλο αυτό;

Α: Οι πατεράδες μας είναι δίδυμοι και έχουμε μεγαλώσει ουσιαστικά σαν αδελφές. Είχαμε κοινά όνειρα και, δόξα τω Θεώ, τα υλοποιήσαμε ως επί το πλείστον.

Θ.Β: Αν και στον χαρακτήρα είμαστε εντελώς διαφορετικές, στα επαγγελματικά σκεφτόμαστε ακριβώς με τον ίδιο τρόπο. Λειτουργούμε σε όλα με το ίδιο σκεπτικό.

Η μόδα πώς μπήκε στη ζωή σας;

Θ.Β: Όταν αγαπάς κάτι, φαίνεται από μικρή ηλικία. Είχαμε πάντα ιδιαίτερη σχέση με τη μόδα, κάτι που μάθαμε από τις μαμάδες μας.

Α: Αν δεις τις παιδικές μας φωτογραφίες, θα το καταλάβεις αμέσως. Με τουρμπάνια, καφτάνια και γενικά ακριβώς όπως είμαστε σήμερα (γέλια). Και κάπως έτσι κάναμε το πάθος μας επάγγελμα, λίγο μετά τις σπουδές μας, ανοίγοντας την Ermarolla.

Ομολογουμένως, καταφέρετε να πετύχετε σε όποιον τομέα έχετε καταπιαστεί. Χρειάστηκε κόπος;

Α. Πρέπει πάση θυσία να αγαπάς αυτό που κάνεις προκειμένου να πετύχεις αυτό που θέλεις. Χρειάζεται, όμως, και τύχη σε συνδυασμό με τη σκληρή δουλειά. Δεν μπορώ να σκεφτώ μία μέρα χωρίς δουλειά, ακόμη και τις Κυριακές. Η δουλειά μας είναι η ζωή μας.

Θ.Β. Όταν δεν δουλεύουμε, νιώθουμε και οι δύο ένα κενό, τη δουλειά μας πάνω απ’ όλα την αγαπάμε.

Αλήθεια τώρα, όλα αυτά τα χρόνια δεν έχετε έρθει σε ρήξη; Κι αν ναι, πώς καταφέρατε να είστε και πάλι τόσο δεμένες;

Θ.Β. Είναι η πρώτη φορά που μας κάνουν αυτή την ερώτηση και θα σού απαντήσω ειλικρινά. Αλήθεια, δεν έχουμε μαλώσει ποτέ! Ίσως έχουμε κάποιες διαφωνίες που μπορεί να πάρουν 2-3 λεπτά, μετά όλα καλά!

Α. Μεγαλώσαμε σαν αδελφές κι αυτή τη σχέση έχουμε. Ξέρουμε η μία την άλλη τόσο καλά που είναι δύσκολο να μαλώσουμε για το οποιοδήποτε θέμα.

Ποια χαρακτηριστικά συμπληρώνει η μία στην άλλη;
Θ.Β. Η Ανδριάνα μού συμπληρώνει την οργάνωση, για να κάνω τη δική μου αυτοκριτική (γέλια). Είμαι λίγο πιο φευγάτη, πιο αυθόρμητη και έρχεται η οργανωτικότητά της και το ισορροπεί.

Α. Σίγουρα η αποφασιστικότητά της. Φοβάμαι κάποιες φορές να πάρω μία απόφαση και με βοηθά προκειμένου να την πάρω. Βοηθά σ’ αυτό και ο αυθορμητισμός της.

Ποια λάθη κάνατε στην πορεία σας και έχετε μετανιώσει γι’ αυτά;

Α. Είναι κάποια μικρολαθάκια που στα μάτια μου ήταν πολύ μικρά για να πω ότι μετάνιωσα γι’ αυτά.

Θ.Β. Τα λάθη είναι ένα μεγάλο σχολείο! Σε βοηθούν να αποφύγεις την επόμενη φορά να κάνεις τα ίδια και χειρότερα.

Πλέον μπαίνετε στην πιο ώριμη φάση της ζωής σας μετά τις προτάσεις γάμου που είχατε από τους συντρόφους σας. Πώς είναι το συναίσθημα;

Θ.Β. Για να είμαι ειλικρινής, δεν άλλαξε κάτι. Η μεγαλύτερη αλλαγή για μας ήταν πέρυσι τον Σεπτέμβριο, όταν συγκατοικήσαμε με τους συντρόφους μας. Κι αυτό το κάναμε στο ίδιο timing (γέλια). Μετακομίσαμε την ίδια μέρα και έχουμε ακριβώς τα ίδια χρόνια σχέσης με τους συντρόφους μας.

Α. Ήρθε από μόνο του, πολύ φυσικά. Ήταν επόμενο μετά από τόσα χρόνια σχέσης να γίνει και η πρόταση. Ναι μεν ήρθε λίγο γρήγορα μετά τη συγκατοίκηση, εντούτοις ήταν φυσικό και επόμενο.

Για όλους όσοι δεν πρόλαβαν να δουν τις προτάσεις γάμου στα κοινωνικά δίκτυα, μπορείτε να μάς τις περιγράψετε;

Θ.Β. Η δική μου πρόταση γάμου έγινε στα γενέθλιά μου και πιο συγκεκριμένα στο surprise party που οργάνωσε ο Χρηστίνος. Ήταν πολύ συγκινητικό και ωραίο!

Α. Η δική μου έγινε στην Αθήνα όπου βρισκόμουν εκεί για διακοπές με γυναικοπαρέα. Μια μέρα καθώς διέσχιζα την Ερμού εμφανίστηκε ο Πάνος με μία μπάντα και εκεί μού έκανε την πρόταση.

Ημερομηνία γάμου έχετε ορίσει; Πότε θα φάμε κουφέτα;

Α. Όχι, αλλά στα επόμενα 1 με 2 χρόνια θα γίνουν και οι γάμοι μας και, όπως φαίνεται, εκτός Κύπρου.

Τελικά, θα γίνουν την ίδια μέρα; Νομίζω ότι πολλοί θα έχουν την ίδια απορία...

Θ.Β. Να το ξεκαθαρίσουμε, λοιπόν! (γέλια) Θα κάνουμε δύο ξεχωριστούς γάμους, δύο ξεχωριστά πάρτι, δύο ξεχωριστά hens party και δύο ξεχωριστά ταξίδια του μέλιτος.

Α. Η κάθε μία θα έχει τη δική της ξεχωριστή ημέρα!

Φαντάζομαι ότι άρχισαν ήδη οι προετοιμασίες...

Θ.Β. Όχι, δεν έχουμε αρχίσει καμία προετοιμασία. Δεν έχουμε χρόνο άλλωστε αυτή την περίοδο...

Α. Πάνω-κάτω ξέρουμε τι θέλουμε, άρα όταν έρθει η ώρα θα προγραμματιστούμε αναλόγως.

Το νυφικό, πάντως, το έχετε φανταστεί, έτσι;

Θ.Β. Τα νυφικά μας θα είναι σε δικά μας σχέδια και ήδη τα έχουμε φανταστεί μέσα στο μυαλό μας.

Τι αγαπήσατε στους συντρόφους σας;

Α. Στον Πάνο αγάπησα την καλοσύνη που έχει για όλο τον κόσμο. Μπορεί να βοηθήσει ακόμη και τον πιο άγνωστο. Ακόμη, τον αυθορμητισμό του, το χιούμορ του, αλλά και την ανιδιοτελή αγάπη που έχει για μένα.

Θ.Β. Αυτό που αγαπώ στον Χρηστίνο είναι ο αυθορμητισμός του. Είναι έξω καρδιά και των άκρων, όπως ακριβώς είμαι και εγώ. Ξέρει πώς να με διεκδικεί ακόμη και σήμερα...

Φίλοι είναι μεταξύ τους;

Α. Αυτό είναι το πιο ωραίο, ότι και πριν τις σχέσεις μας ήταν δύο πάρα πολύ καλοί φίλοι.

Σάς έχετε φανταστεί παντρεμένες και με παιδιά;

Θ.Β. Έως πριν λίγο καιρό, όχι. Πλέον νομίζω μπορώ να τον φανταστώ. Είναι στα μελλοντικά μου σχέδια, αλλά προς το παρόν η προσοχή μου ανήκει στα επαγγελματικά.

Α. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα προσπαθήσουμε, όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή, να είμαστε και οι δύο την ίδια περίοδο με παιδιά (γέλια).

Διατηρείστε και οι δύο σε πολύ καλή φυσική κατάσταση. Μυστικά ομορφιάς υπάρχουν;

Α. Νομίζω πως η κάθε κοπέλα πρέπει να βρει τα προτερήματά της στην εξωτερική της εμφάνιση και να τα αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο. Πέραν αυτού, ο υγιεινός τρόπος ζωής και η γυμναστική πρέπει να βρίσκεται για κάθε άνθρωπο στο καθημερινό του πρόγραμμα.

Θ.Β. Θεωρώ ότι το μυστικό ομορφιάς για κάθε γυναίκα είναι να μην αμελεί ποτέ τον εαυτό της. Όσα χρόνια κι αν είναι σε μία σχέση ή όσο βαρυφορτωμένο κι αν είναι το πρόγραμμά της. Πρέπει από μικρή ηλικία να μάθεις να προσέχεις το πρόσωπό σου και να το φροντίζεις μέρα-νύχτα. Βοηθά, επίσης, και η θετική ενέργεια.

Φοβάστε τον χρόνο; Κάνετε ή θα κάνετε κάτι στην εμφάνισή σας προκειμένου να «παγώσετε» τον χρόνο με κάποιο τρόπο;

Θ.Β. Όταν έρθει εκείνη η ώρα, πιστεύω πως κάτι θα κάνουμε, καθότι πλέον η επιστήμη έχει προχωρήσει τόσο πολύ που πλέον με φυσικούς τρόπους μπορείς να βοηθήσεις την εμφάνισή σου όπως θες.

Α. Σήμερα γίνομαι 30 και όχι, δεν με φοβίζει ο χρόνος. Είμαστε υπέρ σε ό,τι κάνει μία γυναίκα να είναι ευτυχισμένη. Είτε είναι μία πλαστική επέμβαση είτε με πιο φυσικούς τρόπους. Βέβαια, όλα αυτά με μέτρο για να μην αλλοιωθούν τα φυσικά χαρακτηριστικά μας.

Τι όνειρα κάνετε για το μέλλον;

Α. Τα όνειρά μας είναι πάντα βραχυπρόθεσμα, δεν κάνουμε μεγάλα όνειρα για το μέλλον. Ζούμε κυρίως στο σήμερα...

Θ.Β. Ένα γενικό όνειρο είναι να γίνει η Ermarolla franchise στην Αθήνα και γενικά στο εξωτερικό, αλλά και να γίνει η συλλογή μας, «The Ponytails», γνωστή σε πολλά μέρη του πλανήτη. Δεν αυτοπροσδιοριζόμαστε ως σχεδιάστριες, αλλά αγαπάμε πολύ αυτό το κομμάτι. Έχουμε τους καλύτερους συνεργάτες που μάς βοηθούν προκειμένου να υλοποιήσουν τις ιδέες που έχουμε στο μυαλό μας. Και τούς ευχαριστούμε γι’ αυτό...

Οι καλοκαιρινές διακοπές που θα σάς βρουν;

Α. Ξεκινήσαμε από πολύ νωρίς τις διακοπές, συνδυάζοντας επαγγελματικά ταξίδια με στιγμές χαλάρωσης. Έχουμε πάει ήδη κρουαζιέρα, σε αρκετά ελληνικά νησιά, Ιταλία και, φυσικά, Αθήνα όπου πηγαινοερχόμαστε το τελευταίο διάστημα για επαγγελματικούς λόγους.

Θ.Β. Σίγουρα στα επόμενα σχέδια είναι περισσότερα ελληνικά νησιά και σίγουρα η Μύκονος.

 

 


Tags: Ανδρεάνα Φραγκούδη, Θέλξια Βαλέρια Φραγκούδη, γάμος

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)