ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΖΟΝ

Τι φοράμε όταν ο υδράργυρος κτυπάει 40άρια;

Μαρίνα Χαραλάμπους


 • Mαγιό με denim φούστα

  Mαγιό με denim φούστα

 • Επιλέξτε ένα ψάθινο καπέλο

  Επιλέξτε ένα ψάθινο καπέλο

 • Φορέστε το μαγιό σας μαζί με μάξι φούστα

  Φορέστε το μαγιό σας μαζί με μάξι φούστα

 • Oversized άσπρο πουκάμισο με denim shorts

  Oversized άσπρο πουκάμισο με denim shorts

 • Two pieces σύνολο

  Two pieces σύνολο

Νομίζω πως δεν μπορούμε να κρυφτούμε μεταξύ μας πως πρόκειται για ένα από τα πιο ζεστά Σαββατοκύριακα μέχρι τώρα. Είναι ιδανική ευκαιρία για να κάνουμε βόλτες, εξορμήσεις και να περάσουμε καλά. Η βόλτα μας θα ξεκινήσει λογικά από την παραλία και υπάρχει περίπτωση να περάσουμε όλη την μέρα φορώντας το μαγιό μας. Εμείς σας προτείνουμε outfits που μπορείτε να φορέσετε σε διαφορετικές περιπτώσεις και να κλέψετε τις εντυπώσεις.

Μπορείτε να φορέσετε το μαγιό σας μαζί με denim φούστα αν θα πάτε κάπου αλλού μετά την παραλία, σε κάποιο beach bar ή φεστιβάλ. Όταν αποχωρήσετε από την παραλία μπορείτε να προσθέσετε και layering από λεπτά κοσμήματα.

Συνδυάστε επίσης το μαγιό σας μαζί με μια μάξι φούστα για να συνεχίσετε την βόλτα σας μετά την παραλία. Ποντάρετε με ψάθινο καπέλο αφού και θα σας προστατεύσει από τον ήλιο και θα αναβαθμίσει όλα τα σύνολα σας. Για την βραδινή σας εμφάνιση επιλέξτε τον κλασσικό συνδυασμό denim short με oversized άσπρο πουκάμισο. Ένα two pieces σύνολο θα σας οδηγήσει στο να κλέψετε τις εντυπώσεις.

 


Tags: ζέστη, υδράργυρος, street style, τι να φορέσεις

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)