ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΖΟΝ

5+1 τάσεις που αξίζει να επενδύσεις

Μαρίνα Χαραλάμπους


 • Kίτρινο φόρεμα

  Kίτρινο φόρεμα

 • Πουά

  Πουά

 • Εκκεντρικό παντελόνι

  Εκκεντρικό παντελόνι

 • Λευκό denim

  Λευκό denim

 • Παστέλ tailoring

  Παστέλ tailoring

 • Two pieces σύνολo

  Two pieces σύνολo

Ο υδράργυρος φτάνει σε πολλές ψηλές θερμοκρασίες το ίδιο και η διάθεση μας που μας επιβάλλει να βγούμε από το σπίτι, να κάνουμε βόλτες και να περάσουμε καλά. Εμείς σας προτείνουμε κάποιες τάσεις για να δοκιμάσετε αυτή την σεζόν.

 Το κίτρινο χρώμα είναι μια από τις πιο hot τάσεις της σεζόν για αυτό το μικρό κίτρινο φόρεμα μπορεί επάξια να αντικαταστήσει το little black dress.  All πουά everything είναι το mood του καλοκαιριού και επενδύστε στο συγκεκριμένο μοτίβο σε κομμάτια, αξεσουάρ ή ένα ρετρό πουκάμισο. Αν αγαπάτε τα παντελόνια ήρθε η στιγμή σας να χαρείτε αυτή την τάση φορώντας φλοράλ παντελόνες ή lace αφού τα εκκεντρικά παντελόνια είναι απο τις αγαπημένες μας επιλογές. 

Αντικαταστήστε το κλασσικό jeans με λευκό jeans και συνδυάστε το με το αγαπημένο σας τοπ ή ένα total white σύνολο. Επιλέξτε παστέλ tailoring και επιλέξτε παστέλ αποχρώσεις όσο αφορά το κοστούμι σας αφού είναι η απόλυτη τάση για τα office ή βραδινά looks σας.

Μια τάση που αγαπάμε πολύ έντονα αυτό το καλοκαίρι είναι τα σύνολα που συνδυάζονται μεταξύ τους για αυτό ποντάρετε σε two pieces σύνολα. 


Tags: τάσεις, street style, fashion, τάσεις, πουά

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)